Want to know Actualtests 200-125 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) certification experience? Study Exact Cisco 200-125 answers to Up to date 200-125 questions at Actualtests. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 200-125 (CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)) test on your first attempt.

2021 Jul 200-125 dumps

Q1. - (Topic 1) 

A network interface port has collision detection and carrier sensing enabled on a shared twisted pair network. From this statement, what is known about the network interface port? 

A. This is a 10 Mb/s switch port. 

B. This is a 100 Mb/s switch port. 

C. This is an Ethernet port operating at half duplex. 

D. This is an Ethernet port operating at full duplex. 

E. This is a port on a network interface card in a PC. 

Answer: C 


Q2. - (Topic 9) 

What is the correct routing match to reach 172.16.1.5/32? 

A. 172.16.1.0/26 

B. 172.16.1.0/25 

C. 172.16.1.0/24 

D. the default route 

Answer: A 


Q3. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Given the output shown from this Cisco Catalyst 2950, what is the reason that interface FastEthernet 0/10 is not the root port for VLAN 2? 

A. This switch has more than one interface connected to the root network segment in VLAN 2. 

B. This switch is running RSTP while the elected designated switch is running 802.1d Spanning Tree. 

C. This switch interface has a higher path cost to the root bridge than another in the topology. 

D. This switch has a lower bridge ID for VLAN 2 than the elected designated switch. 

Answer: C 


Q4. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


If the router Cisco returns the given output and has not had its router ID set manually, what 

value will OSPF use as its router ID? 

A. 192.168.1.1 

B. 172.16.1.1 

C. 1.1.1.1 

D. 2.2.2.2 

Answer: D 


Q5. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


A frame on VLAN 1 on switch S1 is sent to switch S2 where the frame is received on VLAN 2. What causes this behavior? 

A. trunk mode mismatches 

B. allowing only VLAN 2 on the destination 

C. native VLAN mismatches 

D. VLANs that do not correspond to a unique IP subnet 

Answer: C 


200-125  download

Improved 200-125 free exam:

Q6. - (Topic 2) 

Which of the following are benefits of VLANs? (Choose three.) 

A. They increase the size of collision domains. 

B. They allow logical grouping of users by function. 

C. They can enhance network security. 

D. They increase the size of broadcast domains while decreasing the number of collision domains. 

E. They increase the number of broadcast domains while decreasing the size of the broadcast domains. 

F. They simplify switch administration. 

Answer: B,C,E 


Q7. - (Topic 3) 

What are three features of the IPv6 protocol? 

(Choose three.) 

A. optional IPsec 

B. autoconfiguration 

C. no broadcasts 

D. complicated header 

E. plug-and-play 

F. checksums 

Answer: B,C,E 


Topic 4, IP Routing Technologies 

126. - (Topic 4) 

Two routers named Atlanta and Brevard are connected via their serial interfaces as illustrated, but they are unable to communicate. The Atlanta router is known to have the correct configuration. 


Given the partial configurations, identify the fault on the Brevard router that is causing the lack of connectivity. 

A. incompatible IP address 

B. insufficient bandwidth 

C. incorrect subnet mask 

D. incompatible encapsulation 

E. link reliability too low 

F. IPCP closed 

Answer: D 


Q8. - (Topic 3) 

What is the first 24 bits in a MAC address called? 

A. NIC 

B. BIA 

C. OUI 

D. VAI 

Answer: C 


Q9. - (Topic 9) 

Which command can you enter to set the default route for all traffic to an interface? 

A. router(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 GigabitEthernet0/1 

B. router(config)#ip route 0.0.0.0 255.255.255.255 GigabitEthernet0/1 

C. router(config-router)#default-information originate 

D. router(config-router)#default-information originate always 

Answer: A 


Q10. - (Topic 4) 

Which statement describes the process ID that is used to run OSPF on a router? 

A. It is globally significant and is used to represent the AS number. 

B. It is locally significant and is used to identify an instance of the OSPF database. 

C. It is globally significant and is used to identify OSPF stub areas. 

D. It is locally significant and must be the same throughout an area. 

Answer: B