It is impossible to pass Cisco 200-125 exam without any help in the short term. Come to Exambible soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 200-125 practice questions. You will get a surprising result by our Renewal CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) practice guides.

2021 Jul 200-125 test engine

Q191. - (Topic 9) 

What is the effect of the overload keyword in a static NAT translation configuration? 

A. It enables port address translation. 

B. It enables the use of a secondary pool of IP addresses when the first pool is depleted. 

C. It enables the inside interface to receive traffic. 

D. It enables the outside interface to forward traffic. 

Answer: A 


Q192. - (Topic 4) 

Which two locations can be configured as a source for the IOS image in the boot system command? (Choose two.) 

A. RAM 

B. NVRAM 

C. flash memory 

D. HTTP server 

E. TFTP server 

F. Telnet server 

Answer: C,E 


Q193. - (Topic 9) 

What are three characteristics of satellite Internet connections? (Choose three.) 

A. Their upload speed is about 10 percent of their download speed. 

B. They are frequently used by rural users without access to other high-speed connections. 

C. They are usually at least 10 times faster than analog modem connections. 

D. They are usually faster than cable and DSL connections. 

E. They require a WiMax tower within 30 miles of the user location. 

F. They use radio waves to communicate with cellular phone towers. 

Answer: A,B,C 


Q194. - (Topic 1) 

Which layer in the OSI reference model is responsible for determining the availability of the receiving program and checking to see if enough resources exist for that communication? 

A. transport 

B. network 

C. presentation 

D. session 

E. application 

Answer: E 


Q195. - (Topic 8) 

Which PPP subprotocol negotiates authentication options? 

A. NCP 

B. ISDN 

C. SLIP 

D. LCP 

E. DLCI 

Answer: D 


200-125  free exam

Renew 200-125 real exam:

Q196. - (Topic 3) 

How many bits are contained in each field of an IPv6 address? 

A. 24 

B. 4 

C. 8 

D. 16 

Answer: D 


Q197. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


A network technician is asked to design a small network with redundancy. The exhibit represents this design, with all hosts configured in the same VLAN. What conclusions can be made about this design? 

A. This design will function as intended. 

B. Spanning-tree will need to be used. 

C. The router will not accept the addressing scheme. 

D. The connection between switches should be a trunk. 

E. The router interfaces must be encapsulated with the 802.1Q protocol. 

Answer: C 


Q198. - (Topic 5) 

How does a DHCP server dynamically assign IP addresses to hosts? 

A. Addresses are permanently assigned so that the host uses the same address at all times. 

B. Addresses are assigned for a fixed period of time. At the end of the period, a new request for an address must be made, and another address is then assigned. 

C. Addresses are leased to hosts. A host will usually keep the same address by periodically contacting the DHCP server to renew the lease. 

D. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement. 

Answer: C 


Q199. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 


What is the most efficient summarization that R1 can use to advertise its networks to R2? 

A. 172.1.0.0/22 

B. 172.1.0.0/21 

C. 172.1.4.0/22 

D. 172.1.4.0/24 

172.1.5.0/24 

172.1.6.0/24 

172.1.7.0/24 

E. 172.1.4.0/25 

172.1.4.128/25 

172.1.5.0/24 

172.1.6.0/24 

172.1.7.0/24 

Answer: C 


Q200. - (Topic 8) 

Which encapsulation type is a Frame Relay encapsulation type that is supported by Cisco routers? 

A. IETF 

B. ANSI Annex D 

C. Q9333-A Annex A 

D. HDLC 

Answer: A