We develop the test engine to help you throughout passing the Cisco Cisco exam. All of the Cisco exam answers can make you reply the questions with full confidence. All of us promise to be able to offer you passing guarantee together with the detailed answers inside the Cisco 200-125 actual test. Examcollection?¡¥s Cisco 200-125 exam questions and answers remain throughout vogue in that we keep each of the studying materials up-to-date, exact and reputable in daily employ.

2021 Aug 200-125 exam cost

Q81. - (Topic 4) 

A router has learned three possible routes that could be used to reach a destination network. One route is from EIGRP and has a composite metric of 20514560. Another route is from OSPF with a metric of 782. The last is from RIPv2 and has a metric of 4. Which route or routes will the router install in the routing table? 

A. the OSPF route 

B. the EIGRP route 

C. the RIPv2 route 

D. all three routes 

E. the OSPF and RIPv2 routes 

Answer: B 


Q82. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Switch port FastEthernet 0/24 on ALSwitch1 will be used to create an IEEE 802.1Q-compliant trunk to another switch. Based on the output shown, what is the reason the trunk does not form, even though the proper cabling has been attached? 

A. VLANs have not been created yet. 

B. An IP address must be configured for the port. 

C. The port is currently configured for access mode. 

D. The correct encapsulation type has not been configured. 

E. The “no shutdown” command has not been entered for the port. 

Answer: C 


Q83. - (Topic 1) 

Which of the following correctly describe steps in the OSI data encapsulation process? (Choose two.) 

A. The transport layer divides a data stream into segments and may add reliability and flow control information. 

B. The data link layer adds physical source and destination addresses and an FCS to the segment. 

C. Packets are created when the network layer encapsulates a frame with source and destination host addresses and protocol-related control information. 

D. Packets are created when the network layer adds Layer 3 addresses and control information to a segment. 

E. The presentation layer translates bits into voltages for transmission across the physical link. 

Answer: A,D 


Q84. DRAG DROP - (Topic 7) 


Answer: 



Q85. - (Topic 4) 

A Cisco router is booting and has just completed the POST process. It is now ready to find and load an IOS image. What function does the router perform next? 

A. It checks the configuration register. 

B. It attempts to boot from a TFTP server. 

C. It loads the first image file in flash memory. 

D. It inspects the configuration file in NVRAM for boot instructions. 

Answer: A 


2passeasy.com

Leading 200-125 free exam:

Q86. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 


An administrator pings the default gateway at 10.10.10.1 and sees the output as shown. At which OSI layer is the problem? 

A. data link layer 

B. application layer 

C. access layer 

D. session layer 

E. network layer 

Answer: E 


Q87. DRAG DROP - (Topic 1) 


Answer: 



Q88. - (Topic 5) 

What levels will be trapped if the administrator executes the command 

router(config)# logging trap 4 (Choose four) 

A. Emergency 

B. Notice 

C. Alert 

D. Error 

E. Warning 

Answer: A,C,D,E 


Q89. - (Topic 2) 

What is the function of the command switchport trunk native vlan 999 on a Cisco Catalyst switch? 

A. It creates a VLAN 999 interface. 

B. It designates VLAN 999 for untagged traffic. 

C. It blocks VLAN 999 traffic from passing on the trunk. 

D. It designates VLAN 999 as the default for all unknown tagged traffic. 

Answer: B 


Q90. - (Topic 3) 

Which two are features of IPv6? (Choose two.) 

A. anycast 

B. broadcast 

C. multicast 

D. podcast 

E. allcast 

Answer: A,C