Right after having Cisco 200-125 in-class training or perhaps when youre totally content with ones planning, only in that case set up a account upon Prometric pertaining to screening ability in your own place. Employing 200-125 practice problems plus review gear with preparing ones Cisco 200-125 assessment is a wonderful way to touch up your speed and agility. Our recommendation is that you have on line Cisco 200-125 assessment sources towards the end of the ready. It wont only hone your skills nonetheless can even help avoid disaster.

2021 Sep 200-125 question

Q171. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


The network administrator normally establishes a Telnet session with the switch from host 

A. However, host A is unavailable. The administrator's attempt to telnet to the switch from host B fails, but pings to the other two hosts are successful. What is the issue? 

A. Host B and the switch need to be in the same subnet. 

B. The switch interface connected to the router is down. 

C. Host B needs to be assigned an IP address in VLAN 1. 

D. The switch needs an appropriate default gateway assigned. 

E. The switch interfaces need the appropriate IP addresses assigned. 

Answer: D 


Q172. - (Topic 7) 

What are the benefit of using Netflow? (Choose three.) 

A. Network, Application & User Monitoring 

B. Network Planning 

C. Security Analysis 

D. Accounting/Billing 

Answer: A,C,D 


Q173. - (Topic 5) 

Which three features are added in SNMPv3 over SNMPv2? 

A. Message Integrity 

B. Compression 

C. Authentication 

D. Encryption 

E. Error Detection 

Answer: A,C,D 


Q174. - (Topic 2) 

What is one benefit of PVST+? 

A. PVST+ supports Layer 3 load balancing without loops. 

B. PVST+ reduces the CPU cycles for all the switches in the network. 

C. PVST+ allows the root switch location to be optimized per VLAN. 

D. PVST+ automatically selects the root bridge location, to provide optimized bandwidth usage. 

Answer: C 


Q175. - (Topic 4) 

When a router undergoes the exchange protocol within OSPF, in what order does it pass through each state? 

A. exstart state > loading state > exchange state > full state 

B. exstart state > exchange state > loading state > full state 

C. exstart state > full state > loading state > exchange state 

D. loading state > exchange state > full state > exstart state 

Answer: B 


200-125  exam prep

Up to the minute 200-125 test questions:

Q176. - (Topic 1) 

Which of the following describes the roles of devices in a WAN? (Choose three.) 

A. A CSU/DSU terminates a digital local loop. 

B. A modem terminates a digital local loop. 

C. A CSU/DSU terminates an analog local loop. 

D. A modem terminates an analog local loop. 

E. A router is commonly considered a DTE device. 

F. A router is commonly considered a DCE device. 

Answer: A,D,E 


Q177. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


Which of these statements correctly describes the state of the switch once the boot process has been completed? 

A. As FastEthernet0/12 will be the last to come up, it will be blocked by STP. 

B. Remote access management of this switch will not be possible without configuration change. 

C. More VLANs will need to be created for this switch. 

D. The switch will need a different IOS code in order to support VLANs and STP. 

Answer: B 


Q178. - (Topic 2) 

Which three statements about RSTP are true? (Choose three.) 

A. RSTP significantly reduces topology reconverging time after a link failure. 

B. RSTP expands the STP port roles by adding the alternate and backup roles. 

C. RSTP port states are blocking, discarding, learning, or forwarding. 

D. RSTP provides a faster transition to the forwarding state on point-to-point links than STP does. 

E. RSTP also uses the STP proposal-agreement sequence. 

F. RSTP uses the same timer-based process as STP on point-to-point links. 

Answer: A,B,D 


Q179. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


All switch ports are assigned to the correct VLANs, but none of the hosts connected to SwitchA can communicate with hosts in the same VLAN connected to SwitchB. Based on the output shown, what is the most likely problem? 

A. The access link needs to be configured in multiple VLANs. 

B. The link between the switches is configured in the wrong VLAN. 

C. The link between the switches needs to be configured as a trunk. 

D. VTP is not configured to carry VLAN information between the switches. 

E. Switch IP addresses must be configured in order for traffic to be forwarded between the switches. 

Answer: C 


Q180. - (Topic 7) 







What would be the effect of issuing the command ip access-group 114 in to the fa0/0 interface? 

A. Attempts to telnet to the router would fail. 

B. It would allow all traffic from the 10.4.4.0 network. 

C. IP traffic would be passed through the interface but TCP and UDP traffic would not. 

D. Routing protocol updates for the 10.4.4.0 network would not be accepted from the fa0/0 interface. 

Answer: B