It is more faster and easier to pass the Cisco 200-125 exam by using Pinpoint Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) questuins and answers. Immediate access to the Far out 200-125 Exam and find the same core area 200-125 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Sep 200-125 testing engine

Q61. - (Topic 3) 

Which three are characteristics of an IPv6 anycast address? (Choose three.) 

A. one-to-many communication model 

B. one-to-nearest communication model 

C. any-to-many communication model D. a unique IPv6 address for each device in the group 

E. the same address for multiple devices in the group 

F. delivery of packets to the group interface that is closest to the sending device 

Answer: B,E,F 


Q62. - (Topic 3) 

What is the alternative notation for the IPv6 address B514:82C3:0000:0000:0029:EC7A:0000:EC72? 

A. B514 : 82C3 : 0029 : EC7A : EC72 

B. B514 : 82C3 :: 0029 : EC7A : EC72 

C. B514 : 82C3 : 0029 :: EC7A : 0000 : EC72 

D. B514 : 82C3 :: 0029 : EC7A : 0 : EC72 

Answer: D 


Q63. - (Topic 9) 

Which command sequence can you enter to create VLAN 20 and assign it to an interface on a switch? 

A. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface gig x/y 

Switch(config-if)#switchport access vlan 20 

B. Switch(config)#Interface gig x/y 

Switch(config-if)#vlan 20 

Switch(config-vlan)#switchport access vlan 20 

C. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface vlan 20 

Switch(config-if)#switchport trunk native vlan 20 

D. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface vlan 20 

Switch(config-if)#switchport access vlan 20 

E. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface vlan 20 

Switch(config-if)#switchport trunk allowed vlan 20 

Answer: A 


Q64. - (Topic 5) 

Which three statements about Syslog utilization are true? (Choose three.) 

A. Utilizing Syslog improves network performance. 

B. The Syslog server automatically notifies the network administrator of network problems. 

C. A Syslog server provides the storage space necessary to store log files without using router disk space. 

D. There are more Syslog messages available within Cisco IOS than there are comparable SNMP trap messages. 

E. Enabling Syslog on a router automatically enables NTP for accurate time stamping. 

F. A Syslog server helps in aggregation of logs and alerts. 

Answer: C,D,F 


Q65. - (Topic 2) 

What does a Layer 2 switch use to decide where to forward a received frame? 

A. source MAC address 

B. source IP address 

C. source switch port 

D. destination IP address 

E. destination port address 

F. destination MAC address 

Answer: F 


200-125  free download

Most recent 200-125 practice exam:

Q66. - (Topic 9) 

Which three statements about static routing are true? (Choose three.) 

A. It uses consistent route determination. 

B. It is best used for small-scale deployments. 

C. Routing is disrupted when links fail. 

D. It requires more resources than other routing methods. 

E. It is best used for large-scale deployments. 

F. Routers can use update messages to reroute when links fail. 

Answer: A,B,C 


Q67. - (Topic 9) 

Which protocol is the Cisco proprietary implementation of FHRP? 

A. HSRP 

B. VRRP 

C. GLBP 

D. CARP 

Answer: A 


Q68. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 


HostA cannot ping HostB. Assuming routing is properly configured, what is the cause of this problem? 

A. HostA is not on the same subnet as its default gateway. 

B. The address of SwitchA is a subnet address. 

C. The Fa0/0 interface on RouterA is on a subnet that can't be used. 

D. The serial interfaces of the routers are not on the same subnet. 

E. The Fa0/0 interface on RouterB is using a broadcast address. 

Answer: D 


Q69. - (Topic 1) 

Host 1 is trying to communicate with Host 2. The e0 interface on Router C is down. 


Which of the following are true? (Choose two.) 

A. Router C will use ICMP to inform Host 1 that Host 2 cannot be reached. 

B. Router C will use ICMP to inform Router B that Host 2 cannot be reached. 

C. Router C will use ICMP to inform Host 1, Router A, and Router B that Host 2 cannot be reached. 

D. Router C will send a Destination Unreachable message type. 

E. Router C will send a Router Selection message type. 

F. Router C will send a Source Quench message type. 

Answer: A,D 


Q70. - (Topic 8) 

Which Layer 2 protocol encapsulation type supports synchronous and asynchronous circuits and has built-in security mechanisms? 

A. HDLC 

B. PPP 

C. X.25 

D. Frame Relay 

Answer: B