We promise you 100% passing ensure as long as a person prepare to the 200-125 exam according to the guide. Several candidates who have took component in our Cisco Cisco coaching course possess got the Cisco Cisco 200-125 certificate. Your high passing ratio is the best proof for you for you to trust us. And if you fail your 200-125 exam, we can give the entire money rear. You will receive the paying fees timely for you to eliminate your own worries.

2021 Sep 200-125 exam engine

Q101. - (Topic 9) 

Which two statements about IPv6 router advertisement messages are true? (Choose two.) 

A. They use ICMPv6 type 134. 

B. The advertised prefix length must be 64 bits. 

C. The advertised prefix length must be 48 bits. 

D. They are sourced from the configured IPv6 interface address. 

E. Their destination is always the link-local address of the neighboring node. 

Answer: A,B 


Q102. - (Topic 7) 

What are three values that must be the same within a sequence of packets for Netflow to consider them a network flow? (Choose three.) 

A. source IP address 

B. source MAC address 

C. egress interface 

D. ingress interface 

E. destination IP address 

F. IP next-hop 

Answer: A,D,E 


Q103. - (Topic 4) 

Which statements describe the routing protocol OSPF? (Choose three.) 

A. It supports VLSM. 

B. It is used to route between autonomous systems. 

C. It confines network instability to one area of the network. 

D. It increases routing overhead on the network. 

E. It allows extensive control of routing updates. 

F. It is simpler to configure than RIP v2. 

Answer: A,C,E 


Q104. - (Topic 3) 

Which two of these statements are true of IPv6 address representation? (Choose two.) 

A. There are four types of IPv6 addresses: unicast, multicast, anycast, and broadcast. 

B. A single interface may be assigned multiple IPv6 addresses of any type. 

C. Every IPv6 interface contains at least one loopback address. 

D. The first 64 bits represent the dynamically created interface ID. 

E. Leading zeros in an IPv6 16 bit hexadecimal field are mandatory. 

Answer: B,C 


Q105. - (Topic 8) 

At which layer of the OSI model does PPP perform? 

A. Layer 2 

B. Layer 3 

C. Layer 4 

D. Layer 5 

Answer: A 


2passeasy.com

Regenerate 200-125 free exam questions:

Q106. - (Topic 9) 

Which three statements about IPv6 prefixes are true? (Choose three.) 

A. FF00:/8 is used for IPv6 multicast. 

B. FE80::/10 is used for link-local unicast. 

C. FC00::/7 is used in private networks. 

D. 2001::1/127 is used for loopback addresses. 

E. FE80::/8 is used for link-local unicast. 

F. FEC0::/10 is used for IPv6 broadcast. 

Answer: A,B,C 


Q107. - (Topic 6) 

A network administrator needs to configure port security on a switch. Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The network administrator can apply port security to dynamic access ports. 

B. The network administrator can apply port security to EtherChannels. 

C. When dynamic MAC address learning is enabled on an interface, the switch can learn new addresses, up to the maximum defined. 

D. The sticky learning feature allows the addition of dynamically learned addresses to the running configuration. 

E. The network administrator can configure static secure or sticky secure MAC addresses in the voice VLAN. 

Answer: C,D 


Q108. - (Topic 4) 

Which three elements must be used when you configure a router interface for VLAN trunking? (Choose three.) 

A. one physical interface for each subinterface 

B. one IP network or subnetwork for each subinterface 

C. a management domain for each subinterface 

D. subinterface encapsulation identifiers that match VLAN tags 

E. one subinterface per VLAN 

F. subinterface numbering that matches VLAN tags 

Answer: B,D,E 


Q109. DRAG DROP - (Topic 6) 


Answer: 



Q110. - (Topic 5) 

Which three statements about HSRP operation are true? (Choose three.) 

A. The virtual IP address and virtual MA+K44C address are active on the HSRP Master router. 

B. The HSRP default timers are a 3 second hello interval and a 10 second dead interval. 

C. HSRP supports only clear-text authentication. 

D. The HSRP virtual IP address must be on a different subnet than the routers' interfaces on the same LAN. 

E. The HSRP virtual IP address must be the same as one of the router's interface addresses on the LAN. 

F. HSRP supports up to 255 groups per interface, enabling an administrative form of load balancing. 

Answer: A,B,F