It is more faster and easier to pass the Cisco 200-125 exam by using High quality Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) questuins and answers. Immediate access to the Improved 200-125 Exam and find the same core area 200-125 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Sep 200-125 practice exam

Q21. - (Topic 4) 

Why do large OSPF networks use a hierarchical design? (Choose three.) 

A. to decrease latency by increasing bandwidth 

B. to reduce routing overhead 

C. to speed up convergence 

D. to confine network instability to single areas of the network 

E. to reduce the complexity of router configuration 

F. to lower costs by replacing routers with distribution layer switches 

Answer: B,C,D 


Q22. - (Topic 9) 

After you configure the Loopback0 interface, which command can you enter to verify the status of the interface and determine whether fast switching is enabled? 

A. Router#show ip interface loopback 0 

B. Router#show run 

C. Router#show interface loopback 0 

D. Router#show ip interface brief 

Answer: A 


Q23. - (Topic 2) 

Refer to the topology shown in the exhibit. 


Which ports will be STP designated ports if all the links are operating at the same bandwidth? (Choose three.) 

A. Switch A - Fa0/0 

B. Switch A - Fa0/1 

C. Switch B - Fa0/0 

D. Switch B - Fa0/1 

E. Switch C - Fa0/0 

F. Switch C - Fa0/1 

Answer: B,C,D 


Q24. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1. R2. and R3 with serial links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and SW2 are also connected to the routers R4 and R5. 

The EIGRP routing protocol is configured. 

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various routers. 

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues. 









Why are the pings failing? 

A. The network statement is missing on R5. 

B. The loopback interface is shut down on R5. 

C. The network statement is missing on R1. 

D. The IP address that is configured on the Lo1 interface on R5 is incorrect. 

Answer: C 


Q25. - (Topic 3) 

You have been asked to come up with a subnet mask that will allow all three web servers to be on the same network while providing the maximum number of subnets. Which network address and subnet mask meet this requirement? 

A. 192.168.252.0 255.255.255.252 

B. 192.168.252.8 255.255.255.248 

C. 192.168.252.8 255.255.255.252 

D. 192.168.252.16 255.255.255.240 

E. 192.168.252.16 255.255.255.252 

Answer: B 


200-125  exam guide

Renewal 200-125 test preparation:

Q26. - (Topic 5) 

Which three features are added in SNMPv3 over SNMPv2? 

A. Message Integrity 

B. Compression 

C. Authentication 

D. Encryption 

E. Error Detection 

Answer: A,C,D 


Q27. - (Topic 4) 

Which parameter would you tune to affect the selection of a static route as a backup, when a dynamic protocol is also being used? 

A. hop count 

B. administrative distance 

C. link bandwidth 

D. link delay 

E. link cost 

Answer: B 


Q28. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 


What is the most appropriate summarization for these routes? 

A. 10.0.0.0 /21 

B. 10.0.0.0 /22 

C. 10.0.0.0 /23 

D. 10.0.0.0 /24 

Answer: B 


Q29. - (Topic 3) 

What will happen if a private IP address is assigned to a public interface connected to an ISP? 

A. Addresses in a private range will be not be routed on the Internet backbone. 

B. Only the ISP router will have the capability to access the public network. 

C. The NAT process will be used to translate this address to a valid IP address. 

D. A conflict of IP addresses happens, because other public routers can use the same range. 

Answer: A 


Q30. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Given the output shown from this Cisco Catalyst 2950, what is the reason that interface FastEthernet 0/10 is not the root port for VLAN 2? 

A. This switch has more than one interface connected to the root network segment in VLAN 2. 

B. This switch is running RSTP while the elected designated switch is running 802.1d Spanning Tree. 

C. This switch interface has a higher path cost to the root bridge than another in the topology. 

D. This switch has a lower bridge ID for VLAN 2 than the elected designated switch. 

Answer: C