Take notice should you be fascination with Cisco or even Cisco certification or even about to buy one. Picking as well as determining ratification. Many people could possibly this doesn?¡¥t make any difference by any means, that is certainly essentially incorrect. If only you add an objective do you improve. Evaluate your own ability as well as encounter, and determine the space between your unique ability at this point and that necessary for Cisco 200-125 exam. * Analyze as well as put together. A single) Educate yourself ebooks earliest, for the reason that e book is the best educator. Apart from, college textbooks are usually style of low-cost as well as handy. 3 . 2. Investigate CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) area associated with disscusion while in the This user discussion forums as often as it can be, where you could present ones encounter as well as training through the Cisco 200-125 checks coupled with additional examinees. 3 . t) For those who have enough time and funds, going for a path is a wonderful selection. * 4¡ê?Try certain on-line test out. Youll find test out questions associated with 200-125 sort very easily. Conduct even more workouts and become knowledgeable about the test. 3 . 5, Search Cisco offical web-site commonly, the newest information to the certification generally often be published there. And then, register as well as have exam. Today signing up is quite handy, and on the internet signing up offers bocome the normal manner.

2021 Sep 200-125 practice exam

Q161. - (Topic 4) 

Which command displays CPU utilization? 

A. show protocols 

B. show process 

C. show system 

D. show version 

Answer: B 


Topic 5, IP Services 

201. - (Topic 5) 

What is the default Syslog facility level? 

A. local4 

B. local5 

C. local6 

D. local7 

Answer: D 


Q162. - (Topic 8) 

Which command is used to enable CHAP authentication, with PAP as the fallback method, on a serial interface? 

A. Router(config-if)# ppp authentication chap fallback ppp 

B. Router(config-if)# ppp authentication chap pap 

C. Router(config-if)# authentication ppp chap fallback ppp 

D. Router(config-if)# authentication ppp chap pap 

Answer: B 


Q163. - (Topic 5) 

Which three statements about Syslog utilization are true? (Choose three.) 

A. Utilizing Syslog improves network performance. 

B. The Syslog server automatically notifies the network administrator of network problems. 

C. A Syslog server provides the storage space necessary to store log files without using router disk space. 

D. There are more Syslog messages available within Cisco IOS than there are comparable SNMP trap messages. 

E. Enabling Syslog on a router automatically enables NTP for accurate time stamping. 

F. A Syslog server helps in aggregation of logs and alerts. 

Answer: C,D,F 


Q164. - (Topic 7) 

A network administrator is troubleshooting the OSPF configuration of routers R1 and R2. The routers cannot establish an adjacency relationship on their common Ethernet link. 


The graphic shows the output of the show ip ospf interface e0 command for routers R1 and R2. Based on the information in the graphic, what is the cause of this problem? 

A. The OSPF area is not configured properly. 

B. The priority on R1 should be set higher. 

C. The cost on R1 should be set higher. 

D. The hello and dead timers are not configured properly. 

E. A backup designated router needs to be added to the network. 

F. The OSPF process ID numbers must match. 

Answer: D 


Q165. - (Topic 3) 

Which IPv6 address is the equivalent of the IPv4 interface loopback address 127.0.0.1? 

A. ::1 

B. :: 

C. 2000::/3 

D. 0::/10 

Answer: A 


200-125  exam cram

Renovate 200-125 practice test:

Q166. - (Topic 3) 

Which IPv6 address is the all-router multicast group? 

A. FF02::1 

B. FF02::2 

C. FF02::3 

D. FF02::4 

Answer: B 


Q167. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


What is the effect of the configuration that is shown? 

A. It configures SSH globally for all logins. 

B. It tells the router or switch to try to establish an SSh connection first and if that fails to use Telnet. 

C. It configures the virtual terminal lines with the password 030752180500. 

D. It configures a Cisco network device to use the SSH protocol on incoming communications via the virtual terminal ports. 

E. It allows seven failed login attempts before the VTY lines are temporarily shutdown. 

Answer: D 


Q168. - (Topic 3) 

The network administrator is asked to configure 113 point-to-point links. Which IP addressing scheme defines the address range and subnet mask that meet the requirement and waste the fewest subnet and host addresses? 

A. 10.10.0.0/16 subnetted with mask 255.255.255.252 

B. 10.10.0.0/18 subnetted with mask 255.255.255.252 

C. 10.10.1.0/24 subnetted with mask 255.255.255.252 

D. 10.10.0.0/23 subnetted with mask 255.255.255.252 

E. 10.10.1.0/25 subnetted with mask 255.255.255.252 

Answer: D 


Q169. - (Topic 1) 

Which of the following correctly describe steps in the OSI data encapsulation process? (Choose two.) 

A. The transport layer divides a data stream into segments and may add reliability and flow control information. 

B. The data link layer adds physical source and destination addresses and an FCS to the segment. 

C. Packets are created when the network layer encapsulates a frame with source and destination host addresses and protocol-related control information. 

D. Packets are created when the network layer adds Layer 3 addresses and control information to a segment. 

E. The presentation layer translates bits into voltages for transmission across the physical link. 

Answer: A,D 


Q170. - (Topic 4) 

What is the default administrative distance of OSPF? 

A. 90 

B. 100 

C. 110 

D. 120 

Answer: C