You may be the hands-on responsive spanish student, creatively or simply a e-book instruction experienced person, Actualtests offers the 200-125 guidelines that will assist you to undertake your current 200-125 check by using zooming colorations. At this point almost secured 200-125 examination direction can be found in many types to generally be ideal for your needs and knowing style. The particular Cisco 200-125 and the other 200-125 examination direction programs are not just charged to generally be straightforward for your low cost. The net as well increases the aspects around the CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) Cisco assessments and be of use for any individuals who want to enjoy the most effective work opportunities within the It all associated spots.

2021 Oct 200-125 practice exam

Q51. - (Topic 5) 

In GLBP, which router will respond to client ARP requests? 

A. The active virtual gateway will reply with one of four possible virtual MAC addresses. 

B. All GLBP member routers will reply in round-robin fashion. 

C. The active virtual gateway will reply with its own hardware MAC address. 

D. The GLBP member routers will reply with one of four possible burned in hardware addresses. 

Answer: A 


Q52. - (Topic 4) 

Refer to the graphic. 


R1 is unable to establish an OSPF neighbor relationship with R3. What are possible reasons for this problem? (Choose two.) 

A. All of the routers need to be configured for backbone Area 1. 

B. R1 and R2 are the DR and BDR, so OSPF will not establish neighbor adjacency with R3. 

C. A static route has been configured from R1 to R3 and prevents the neighbor adjacency from being established. 

D. The hello and dead interval timers are not set to the same values on R1 and R3. 

E. EIGRP is also configured on these routers with a lower administrative distance. 

F. R1 and R3 are configured in different areas. 

Answer: D,F 


Q53. - (Topic 1) 

Which three statements accurately describe Layer 2 Ethernet switches? (Choose three.) 

A. Spanning Tree Protocol allows switches to automatically share VLAN information. 

B. Establishing VLANs increases the number of broadcast domains. 

C. Switches that are configured with VLANs make forwarding decisions based on both Layer 2 and Layer 3 address information. 

D. Microsegmentation decreases the number of collisions on the network. 

E. In a properly functioning network with redundant switched paths, each switched segment will contain one root bridge with all its ports in the forwarding state. All other switches in that broadcast domain will have only one root port. 

F. If a switch receives a frame for an unknown destination, it uses ARP to resolve the address. 

Answer: B,D,E 


Q54. - (Topic 2) 

Which port state is introduced by Rapid-PVST? 

A. learning 

B. listening 

C. discarding 

D. forwarding 

Answer: C 


Q55. - (Topic 8) 

What command is used to verify the DLCI destination address in a Frame Relay static configuration? 

A. show frame-relay pvc 

B. show frame-relay lmi 

C. show frame-relay map 

D. show frame relay end-to-end 

Answer: C 


200-125  question

Updated 200-125 actual exam:

Q56. - (Topic 3) 

Which two statements describe characteristics of IPv6 unicast addressing? (Choose two.) 

A. Global addresses start with 2000::/3. 

B. Link-local addresses start with FE00:/12. 

C. Link-local addresses start with FF00::/10. 

D. There is only one loopback address and it is ::1. 

E. If a global address is assigned to an interface, then that is the only allowable address for the interface. 

Answer: A,D 


Q57. - (Topic 4) 

What is a global command? 

A. a command that is set once and affects the entire router 

B. a command that is implemented in all foreign and domestic IOS versions 

C. a command that is universal in application and supports all protocols 

D. a command that is available in every release of IOS, regardless of the version or deployment status 

E. a command that can be entered in any configuration mode 

Answer: A 


Q58. - (Topic 5) 

In a GLBP network, who is responsible for the ARP request? 

A. AVF 

B. AVG 

C. Active Router 

D. Standby Router 

Answer: B 


Q59. - (Topic 9) 

Which command sequence can you enter to create VLAN 20 and assign it to an interface on a switch? 

A. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface gig x/y 

Switch(config-if)#switchport access vlan 20 

B. Switch(config)#Interface gig x/y 

Switch(config-if)#vlan 20 

Switch(config-vlan)#switchport access vlan 20 

C. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface vlan 20 

Switch(config-if)#switchport trunk native vlan 20 

D. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface vlan 20 

Switch(config-if)#switchport access vlan 20 

E. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface vlan 20 

Switch(config-if)#switchport trunk allowed vlan 20 

Answer: A 


Q60. - (Topic 2) 

Which two states are the port states when RSTP has converged? (Choose two.) 

A. discarding 

B. listening 

C. learning 

D. forwarding 

E. disabled 

Answer: A,D