Act now and download your Cisco 200-125 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-125 tutorials. Download Renewal Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-125 with a classic professional.

2021 Oct 200-125 practice test

Q61. - (Topic 5) 

What command instructs the device to timestamp Syslog debug messages in milliseconds? 

A. service timestamps log datetime localtime 

B. service timestamps debug datetime msec 

C. service timestamps debug datetime localtime 

D. service timestamps log datetime msec 

Answer: B 


Q62. - (Topic 4) 

Which two statements describe the process identifier that is used in the command to configure OSPF on a router? (Choose two.) 

Router(config)# router ospf 1 

A. All OSPF routers in an area must have the same process ID. 

B. Only one process number can be used on the same router. 

C. Different process identifiers can be used to run multiple OSPF processes 

D. The process number can be any number from 1 to 65,535. 

E. Hello packets are sent to each neighbor to determine the processor identifier. 

Answer: C,D 


Q63. - (Topic 7) 

Which protocol can cause overload on a CPU of a managed device? 

A. Netflow 

B. WCCP 

C. IP SLA 

D. SNMP 

Answer: D 


Q64. - (Topic 8) 

Which encapsulation type is a Frame Relay encapsulation type that is supported by Cisco routers? 

A. IETF 

B. ANSI Annex D 

C. Q9333-A Annex A 

D. HDLC 

Answer: A 


Q65. - (Topic 3) 

An administrator must assign static IP addresses to the servers in a network. For network 192.168.20.24/29, the router is assigned the first usable host address while the sales server is given the last usable host address. Which of the following should be entered into the IP properties box for the sales server? 

A. IP address: 192.168.20.14 

Subnet Mask: 255.255.255.248 

Default Gateway: 192.168.20.9 

B. IP address: 192.168.20.254 

Subnet Mask: 255.255.255.0 

Default Gateway: 192.168.20.1 

C. IP address: 192.168.20.30 

Subnet Mask: 255.255.255.248 

Default Gateway: 192.168.20.25 

D. IP address: 192.168.20.30 

Subnet Mask: 255.255.255.240 

Default Gateway: 192.168.20.17 

E. IP address: 192.168.20.30 

Subnet Mask: 255.255.255.240 

Default Gateway: 192.168.20.25 

Answer: C 


2passeasy.com

Down to date 200-125 exam price:

Q66. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


All switch ports are assigned to the correct VLANs, but none of the hosts connected to SwitchA can communicate with hosts in the same VLAN connected to SwitchB. Based on the output shown, what is the most likely problem? 

A. The access link needs to be configured in multiple VLANs. 

B. The link between the switches is configured in the wrong VLAN. 

C. The link between the switches needs to be configured as a trunk. 

D. VTP is not configured to carry VLAN information between the switches. 

E. Switch IP addresses must be configured in order for traffic to be forwarded between the switches. 

Answer: C 


Q67. - (Topic 8) 

RouterA is unable to reach RouterB. Both routers are running IOS version 12.0. 


After reviewing the command output and graphic, what is the most likely cause of the problem? 

A. incorrect bandwidth configuration 

B. incorrect LMI configuration 

C. incorrect map statement 

D. incorrect IP address 

Answer: C 


Q68. - (Topic 4) 

Users on the 172.17.22.0 network cannot reach the server located on the 172.31.5.0 network. The network administrator connected to router Coffee via the console port, issued the show ip route command, and was able to ping the server. 


Based on the output of the show ip route command and the topology shown in the graphic, what is the cause of the failure? 

A. The network has not fully converged. 

B. IP routing is not enabled. 

C. A static route is configured incorrectly. 

D. The FastEthernet interface on Coffee is disabled. 

E. The neighbor relationship table is not correctly updated. 

F. The routing table on Coffee has not updated . 

Answer: C 


Q69. - (Topic 9) 

Which three statements about static routing are true? (Choose three.) 

A. It uses consistent route determination. 

B. It is best used for small-scale deployments. 

C. Routing is disrupted when links fail. 

D. It requires more resources than other routing methods. 

E. It is best used for large-scale deployments. 

F. Routers can use update messages to reroute when links fail. 

Answer: A,B,C 


Q70. CORRECT TEXT - (Topic 7) 



Answer: Corp1>enable 

Corp1#configure terminal 

Corp1(config)#access-list 100 permit tcp host 192.168.33.3 host 172.22.242.23 eq 80 

Corp1(config)#access-list 100 deny tcp 192.168.33.0 0.0.0.255 host 172.22.242.23 eq 

Corp1(config)#access-list 100 permit ip any any 

Corp1(config)#interface fa 0/1 sh ip int brief 

Corp1(config-if)#ip access-group 100 out 

Corp1(config-if)#end 

Corp1#copy running-config startup-config