Act now and download your Cisco 200-125 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-125 tutorials. Download Up to the immediate present Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-125 with a classic professional.

2021 Oct 200-125 test preparation

Q111. - (Topic 5) 

Syslog was configured with a level 3 trap. Which 3 types of logs would be generated (choose four) 

A. Emergencies 

B. Alerts 

C. Critical 

D. Errors 

E. Warnings 

Answer: A,B,C,D 


Q112. CORRECT TEXT - (Topic 7) 



Answer: Select the console on Corp1 router 

Configuring ACL 

Corp1>enable 

Corp1#configure terminal 

comment: To permit only Host C (192.168.33.3){source addr} to access finance server address (172.22.242.23) {destination addr} on port number 80 (web) 

Corp1(config)#access-list 100 permit tcp host 192.168.33.3 host 172.22.242.23 eq 80 

comment: To deny any source to access finance server address (172.22.242.23) {destination addr} on port number 80 (web) 

Corp1(config)#access-list 100 deny tcp any host 172.22.242.23 eq 80 

comment: To permit ip protocol from any source to access any destination because of the implicit deny any any statement at the end of ACL. 

Corp1(config)#access-list 100 permit ip any any 

Applying the ACL on the Interface 

comment: Check show ip interface brief command to identify the interface type and number by checking the IP address configured. 

Corp1(config)#interface fa 0/1 

If the ip address configured already is incorrect as well as the subnet mask. this should be corrected in order ACL to work 

type this commands at interface mode : 

no ip address 192.x.x.x 255.x.x.x (removes incorrect configured ipaddress and subnet mask) 

Configure Correct IP Address and subnet mask : 

ip address 172.22.242.30 255.255.255.240 ( range of address specified going to server is given as 172.22.242.17 - 172.22.242.30 ) 

comment: Place the ACL to check for packets going outside the interface towards the finance web server. 

Corp1(config-if)#ip access-group 100 out 

Corp1(config-if)#end 

Important: To save your running config to startup before exit. 

Corp1#copy running-config startup-config 

Verifying the Configuration : 

Step1: show ip interface brief command identifies the interface on which to apply access list. 

Step2: Click on each host A,B,C & D . Host opens a web browser page , Select address box of the web browser and type the ip address of finance web server(172.22.242.23) to test whether it permits /deny access to the finance web Server . 

Step 3: Only Host C (192.168.33.3) has access to the server . If the other host can also access then maybe something went wrong in your configuration . check whether you configured correctly and in order. 

Step 4: If only Host C (192.168.33.3) can access the Finance Web Server you can click on NEXT button to successfully submit the ACL SIM. 


Q113. - (Topic 9) 

Which type of address is the public IP address of a NAT device? 

A. outside global 

B. outside local 

C. inside global 

D. inside local 

E. outside public 

F. inside public 

Answer: C 


Q114. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 


Host A pings interface S0/0 on router 3. What is the TTL value for that ping? 

A. 252 

B. 253 

C. 254 

D. 255 

Answer: B 


Q115. - (Topic 5) 

A network engineer wants to allow a temporary entry for a remote user with a specific username and password so that the user can access the entire network over the Internet. Which ACL can be used? 

A. standard 

B. extended 

C. dynamic 

D. reflexive 

Answer: C 


200-125  test preparation

Most recent 200-125 exam guide:

Q116. - (Topic 6) 

Which set of commands is recommended to prevent the use of a hub in the access layer? 

A. switch(config-if)#switchport mode trunk 

switch(config-if)#switchport port-security maximum 1 

B. switch(config-if)#switchport mode trunk 

switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1 

C. switch(config-if)#switchport mode access 

switch(config-if)#switchport port-security maximum 1 

D. switch(config-if)#switchport mode access 

switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1 

Answer: C 


Q117. - (Topic 5) 

A network administrator enters the following command on a router: logging trap 3. What are three message types that will be sent to the Syslog server? (Choose three.) 

A. informational 

B. emergency 

C. warning 

D. critical 

E. debug 

F. error 

Answer: B,D,F 


Q118. - (Topic 3) 

Which three are characteristics of an IPv6 anycast address? (Choose three.) 

A. one-to-many communication model 

B. one-to-nearest communication model 

C. any-to-many communication model D. a unique IPv6 address for each device in the group 

E. the same address for multiple devices in the group 

F. delivery of packets to the group interface that is closest to the sending device 

Answer: B,E,F 


Q119. - (Topic 6) 

Which statement about access lists that are applied to an interface is true? 

A. You can place as many access lists as you want on any interface. 

B. You can apply only one access list on any interface. 

C. You can configure one access list, per direction, per Layer 3 protocol. 

D. You can apply multiple access lists with the same protocol or in different directions. 

Answer: C 


Q120. - (Topic 6) 

What will be the result if the following configuration commands are implemented on a Cisco switch? 

Switch(config-if)# switchport port-security 

Switch(config-if)# switchport port-security mac-address sticky 

A. A dynamically learned MAC address is saved in the startup-configuration file. 

B. A dynamically learned MAC address is saved in the running-configuration file. 

C. A dynamically learned MAC address is saved in the VLAN database. 

D. Statically configured MAC addresses are saved in the startup-configuration file if frames from that address are received. 

E. Statically configured MAC addresses are saved in the running-configuration file if frames from that address are received. 

Answer: B 


Topic 7, Troubleshooting 

252. - (Topic 7) 

What command visualizes the general NetFlow data on the command line? 

A. show ip flow export 

B. show ip flow top-talkers 

C. show ip cache flow 

D. show mls sampling 

E. show mls netflow ip 

Answer: C