Want to know Ucertify 200-125 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) certification experience? Study Accurate Cisco 200-125 answers to Regenerate 200-125 questions at Ucertify. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 200-125 (CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)) test on your first attempt.

2021 Oct 200-125 exam guide

Q171. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 


In this VLSM addressing scheme, what summary address would be sent from router A? 

A. 172.16.0.0 /16 

B. 172.16.0.0 /20 

C. 172.16.0.0 /24 

D. 172.32.0.0 /16 

E. 172.32.0.0 /17 

F. 172.64.0.0 /16 

Answer: A 


Q172. - (Topic 2) 

What is the function of the command switchport trunk native vlan 999 on a Cisco Catalyst switch? 

A. It creates a VLAN 999 interface. 

B. It designates VLAN 999 for untagged traffic. 

C. It blocks VLAN 999 traffic from passing on the trunk. 

D. It designates VLAN 999 as the default for all unknown tagged traffic. 

Answer: B 


Q173. - (Topic 2) 

At which layer of the OSI model is RSTP used to prevent loops? 

A. physical 

B. data link 

C. network 

D. transport 

Answer: B 


Q174. - (Topic 9) 

If primary and secondary root switches with priority 16384 both experience catastrophic losses, which tertiary switch can take over? 

A. a switch with priority 20480 

B. a switch with priority 8192 

C. a switch with priority 4096 

D. a switch with priority 12288 

Answer: A 


Q175. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 


A network administrator attempts to ping Host2 from Host1 and receives the results that are shown. What is the problem? 

A. The link between Host1 and Switch1 is down. 

B. TCP/IP is not functioning on Host1 

C. The link between Router1 and Router2 is down. 

D. The default gateway on Host1 is incorrect. 

E. Interface Fa0/0 on Router1 is shutdown. 

F. The link between Switch1 and Router1 is down. 

Answer: C 


200-125  book

Rebirth 200-125 actual test:

Q176. - (Topic 4) 

Which commands are required to properly configure a router to run OSPF and to add network 192.168.16.0/24 to OSPF area 0? (Choose two.) 

A. Router(config)# router ospf 0 

B. Router(config)# router ospf 1 

C. Router(config)# router ospf area 0 

D. Router(config-router)# network 192.168.16.0 0.0.0.255 0 

E. Router(config-router)# network 192.168.16.0 0.0.0.255 area 0 

F. Router(config-router)# network 192.168.16.0 255.255.255.0 area 0 

Answer: B,E 


Q177. - (Topic 4) 

Which command would you configure globally on a Cisco router that would allow you to view directly connected Cisco devices? 

A. enable cdp 

B. cdp enable 

C. cdp run 

D. run cdp 

Answer: C 


Q178. - (Topic 3) 

What are three features of the IPv6 protocol? 

(Choose three.) 

A. optional IPsec 

B. autoconfiguration 

C. no broadcasts 

D. complicated header 

E. plug-and-play 

F. checksums 

Answer: B,C,E 


Topic 4, IP Routing Technologies 

126. - (Topic 4) 

Two routers named Atlanta and Brevard are connected via their serial interfaces as illustrated, but they are unable to communicate. The Atlanta router is known to have the correct configuration. 


Given the partial configurations, identify the fault on the Brevard router that is causing the lack of connectivity. 

A. incompatible IP address 

B. insufficient bandwidth 

C. incorrect subnet mask 

D. incompatible encapsulation 

E. link reliability too low 

F. IPCP closed 

Answer: D 


Q179. - (Topic 7) 

What are three reasons to collect Netflow data on a company network? (Choose three.) 

A. To identify applications causing congestion. 

B. To authorize user network access. 

C. To report and alert link up / down instances. 

D. To diagnose slow network performance, bandwidth hogs, and bandwidth utilization. 

E. To detect suboptimal routing in the network. 

F. To confirm the appropriate amount of bandwidth that has been allocated to each Class of Service. 

Answer: A,D,F 


Q180. - (Topic 1) 

In an Ethernet network, under what two scenarios can devices transmit? (Choose two.) 

A. when they receive a special token 

B. when there is a carrier 

C. when they detect no other devices are sending 

D. when the medium is idle 

E. when the server grants access 

Answer: C,D