Act now and download your Cisco 200-125 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-125 tutorials. Download Down to date Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-125 with a classic professional.

2021 Oct 200-125 test question

Q191. - (Topic 7) 







Which will fix the issue and allow ONLY ping to work while keeping telnet disabled? 

A. Correctly assign an IP address to interface fa0/1. 

B. Change the ip access-group command on fa0/0 from "in* to "out. 

C. Remove access-group 106 in from interface fa0/0 and add access-group 115 in. 

D. Remove access-group 102 out from interface s0/0/0 and add access-group 114 in 

E. Remove access-group 106 in from interface fa0/0 and add access-group 104 in. 

Answer: E 


Q192. CORRECT TEXT - (Topic 7) 


Answer: On the MGT Router: 

Config t 

Router eigrp 12 

Network 192.168.77.0 


Q193. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


What is the meaning of the output MTU 1500 bytes? 

A. The maximum number of bytes that can traverse this interface per second is 1500. 

B. The minimum segment size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

C. The maximum segment size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

D. The minimum packet size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

E. The maximum packet size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

F. The maximum frame size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

Answer: E 


Q194. - (Topic 4) 

Which two locations can be configured as a source for the IOS image in the boot system command? (Choose two.) 

A. RAM 

B. NVRAM 

C. flash memory 

D. HTTP server 

E. TFTP server 

F. Telnet server 

Answer: C,E 


Q195. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


Given the output for this command, if the router ID has not been manually set, what router ID will OSPF use for this router? 

A. 10.1.1.2 

B. 10.154.154.1 

C. 172.16.5.1 

D. 192.168.5.3 

Answer: C 


2passeasy.com

Far out 200-125 exam answers:

Q196. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 


Which rule does the DHCP server use when there is an IP address conflict? 

A. The address is removed from the pool until the conflict is resolved. 

B. The address remains in the pool until the conflict is resolved. 

C. Only the IP detected by Gratuitous ARP is removed from the pool. 

D. Only the IP detected by Ping is removed from the pool. 

E. The IP will be shown, even after the conflict is resolved. 

Answer: A 


Q197. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 


If the devices produced the given output, what is the cause of the EtherChannel problem? 

A. SW1's Fa0/1 interface is administratively shut down. 

B. There is an encapsulation mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces. 

C. There is an MTU mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces. 

D. There is a speed mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces. 

Answer: D 


Q198. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


Which of these statements correctly describes the state of the switch once the boot process has been completed? 

A. As FastEthernet0/12 will be the last to come up, it will be blocked by STP. 

B. Remote access management of this switch will not be possible without configuration change. 

C. More VLANs will need to be created for this switch. 

D. The switch will need a different IOS code in order to support VLANs and STP. 

Answer: B 


Q199. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 


The two connected ports on the switch are not turning orange or green. What would be the most effective steps to troubleshoot this physical layer problem? (Choose three.) 

A. Ensure that the Ethernet encapsulations match on the interconnected router and switch ports. 

B. Ensure that cables A and B are straight-through cables. 

C. Ensure cable A is plugged into a trunk port. 

D. Ensure the switch has power. 

E. Reboot all of the devices. 

F. Reseat all cables. 

Answer: B,D,F 


Q200. - (Topic 4) 

The network administrator cannot connect to Switch1 over a Telnet session, although the hosts attached to Switch1 can ping the interface Fa0/0 of the router. 


Given the information in the graphic and assuming that the router and Switch2 are 

configured properly, which of the following commands should be issued on Switch1 to correct this problem? 

A. Switch1(config)# line con0 

Switch1(config-line)# password cisco 

Switch1(config-line)#login 

B. Switch1(config)# interface fa0/1 

Switch1(config-if)# ip address 192.168.24.3 255.255.255.0 

C. Switch1(config)# ip default-gateway 192.168.24.1 

D. Switch1(config)# interface fa0/1 

Switch1(config-if)# duplex full 

Switch1(config-if)# speed 100 

E. Switch1(config)# interface fa0/1 

Switch1(config-if)# switchport mode trunk 

Answer: C