All of our own Cisco 200-125 exam questions and answers are generally given a careful revision. Almost all of the test-takers who may have got through the 200-125 exam speak very of our own Cisco training materials. So, youll be able to believe in our Cisco 200-125 products. Of course, you can claim the full money back in case you fail in the Cisco Cisco analyze. If you experience any troubles throughout the studying, you can talk to our online help. Your satisfaction and good results is our own main objective. Thanks on your attention.

2021 Oct 200-125 exam price

Q1. CORRECT TEXT - (Topic 7) 




Answer: Corp1#conf t 

Corp1(config)# access-list 128 permit tcp host 192.168.240.1 host 172.22.141.26 eq www 

Corp1(config)# access-list 128 deny tcp any host 172.22.141.26 eq www 

Corp1(config)# access-list 128 permit ip any any 

Corp1(config)#int fa0/1 

Corp1(config-if)#ip access-group 128 out 

Corp1(config-if)#end 

Corp1#copy run startup-config 


Q2. - (Topic 6) 

Which item represents the standard IP ACL? 

A. access-list 110 permit ip any any 

B. access-list 50 deny 192.168.1.1 0.0.0.255 

C. access list 101 deny tcp any host 192.168.1.1 

D. access-list 2500 deny tcp any host 192.168.1.1 eq 22 

Answer: B 


Q3. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


The output that is shown is generated at a switch. Which three statements are true? (Choose three.) 

A. All ports will be in a state of discarding, learning, or forwarding. 

B. Thirty VLANs have been configured on this switch. 

C. The bridge priority is lower than the default value for spanning tree. 

D. All interfaces that are shown are on shared media. 

E. All designated ports are in a forwarding state. 

F. This switch must be the root bridge for all VLANs on this switch. 

Answer: A,C,E 


Q4. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


C-router is to be used as a "router-on-a-stick" to route between the VLANs. All the interfaces have been properly configured and IP routing is operational. The hosts in the VLANs have been configured with the appropriate default gateway. What is true about this configuration? 

A. These commands need to be added to the configuration: 

C-router(config)# router eigrp 123 

C-router(config-router)# network 172.19.0.0 

B. These commands need to be added to the configuration: 

C-router(config)# router ospf 1 

C-router(config-router)# network 172.19.0.0 0.0.3.255 area 0 

C. These commands need to be added to the configuration: 

C-router(config)# router rip 

C-router(config-router)# network 172.19.0.0 

D. No further routing configuration is required. 

Answer: D 


Q5. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 


A problem with network connectivity has been observed. It is suspected that the cable connected to switch port Fa0/9 on Switch1 is disconnected. What would be an effect of this cable being disconnected? 

A. Host B would not be able to access the server in VLAN9 until the cable is reconnected. 

B. Communication between VLAN3 and the other VLANs would be disabled. 

C. The transfer of files from Host B to the server in VLAN9 would be significantly slower. 

D. For less than a minute, Host B would not be able to access the server in VLAN9. Then normal network function would resume. 

Answer: D 


2passeasy.com

Latest 200-125 actual exam:

Q6. - (Topic 9) 

Which protocol is the Cisco proprietary implementation of FHRP? 

A. HSRP 

B. VRRP 

C. GLBP 

D. CARP 

Answer: A 


Q7. - (Topic 8) 

Which two options are valid WAN connectivity methods? (Choose two.) 

A. PPP 

B. WAP 

C. DSL 

D. L2TPv3 

E. Ethernet 

Answer: A,C 


Q8. - (Topic 4) 

On a corporate network, hosts on the same VLAN can communicate with each other, but they are unable to communicate with hosts on different VLANs. What is needed to allow communication between the VLANs? 

A. a router with subinterfaces configured on the physical interface that is connected to the switch 

B. a router with an IP address on the physical interface connected to the switch 

C. a switch with an access link that is configured between the switches 

D. a switch with a trunk link that is configured between the switches 

Answer: A 


Q9. - (Topic 2) 

Which are valid modes for a switch port used as a VLAN trunk? (Choose three.) 

A. transparent 

B. auto 

C. on 

D. desirable 

E. blocking 

F. forwarding 

Answer: B,C,D 


Q10. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Why has this switch not been elected the root bridge for VLAN1? 

A. It has more than one interface that is connected to the root network segment. 

B. It is running RSTP while the elected root bridge is running 802.1d spanning tree. 

C. It has a higher MAC address than the elected root bridge. 

D. It has a higher bridge ID than the elected root bridge. 

Answer: D