It is more faster and easier to pass the Cisco 200-125 exam by using Actual Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) questuins and answers. Immediate access to the Latest 200-125 Exam and find the same core area 200-125 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Oct 200-125 free question

Q71. - (Topic 6) 

Refer to the exhibit. 


An attempt to deny web access to a subnet blocks all traffic from the subnet. Which interface command immediately removes the effect of ACL 102? 

A. no ip access-class 102 in 

B. no ip access-class 102 out 

C. no ip access-group 102 in 

D. no ip access-group 102 out 

E. no ip access-list 102 in 

Answer: D 


Q72. - (Topic 8) 

Which two statements about using the CHAP authentication mechanism in a PPP link are true? (Choose two.) 

A. CHAP uses a two-way handshake. 

B. CHAP uses a three-way handshake. 

C. CHAP authentication periodically occurs after link establishment. 

D. CHAP authentication passwords are sent in plaintext. 

E. CHAP authentication is performed only upon link establishment. 

F. CHAP has no protection from playback attacks. 

Answer: B,C 


Topic 9, Mixed Questions 

317. - (Topic 9) 

Which two types of NAT addresses are used in a Cisco NAT device? (Choose two.) 

A. inside local 

B. inside global 

C. inside private 

D. outside private 

E. external global 

F. external local 

Answer: A,B 


Q73. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


For what two reasons has the router loaded its IOS image from the location that is shown? (Choose two.) 

A. Router1 has specific boot system commands that instruct it to load IOS from a TFTP server. 

B. Router1 is acting as a TFTP server for other routers. 

C. Router1 cannot locate a valid IOS image in flash memory. 

D. Router1 defaulted to ROMMON mode and loaded the IOS image from a TFTP server. 

E. Cisco routers will first attempt to load an image from TFTP for management purposes. 

Answer: A,C 


Q74. - (Topic 6) 

Refer to the exhibit. 


Statements A, B, C, and D of ACL 10 have been entered in the shown order and applied to interface E0 inbound, to prevent all hosts (except those whose addresses are the first and last IP of subnet 172.21.1.128/28) from accessing the network. But as is, the ACL does not restrict anyone from the network. How can the ACL statements be re-arranged so that the system works as intended? 

A. ACDB 

B. BADC 

C. DBAC 

D. CDBA 

Answer: D 


Q75. - (Topic 2) 

Which two of these statements regarding RSTP are correct? (Choose two.) 

A. RSTP cannot operate with PVST+. 

B. RSTP defines new port roles. 

C. RSTP defines no new port states. 

D. RSTP is a proprietary implementation of IEEE 802.1D STP. 

E. RSTP is compatible with the original IEEE 802.1D STP. 

Answer: B,E 


200-125  practice test

Most up-to-date 200-125 free download:

Q76. - (Topic 9) 

What are three characteristics of satellite Internet connections? (Choose three.) 

A. Their upload speed is about 10 percent of their download speed. 

B. They are frequently used by rural users without access to other high-speed connections. 

C. They are usually at least 10 times faster than analog modem connections. 

D. They are usually faster than cable and DSL connections. 

E. They require a WiMax tower within 30 miles of the user location. 

F. They use radio waves to communicate with cellular phone towers. 

Answer: A,B,C 


Q77. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


When running EIGRP, what is required for RouterA to exchange routing updates with RouterC? 

A. AS numbers must be changed to match on all the routers 

B. Loopback interfaces must be configured so a DR is elected 

C. The no auto-summary command is needed on Router A and Router C 

D. Router B needs to have two network statements, one for each connected network 

Answer: A 


Q78. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 


What two results would occur if the hub were to be replaced with a switch that is configured with one Ethernet VLAN? (Choose two.) 

A. The number of collision domains would remain the same. 

B. The number of collision domains would decrease. 

C. The number of collision domains would increase. 

D. The number of broadcast domains would remain the same. 

E. The number of broadcast domains would decrease. 

F. The number of broadcast domains would increase. 

Answer: C,D 


Q79. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


At the end of an RSTP election process, which access layer switch port will assume the discarding role? 

A. Switch3, port fa0/1 

B. Switch3, port fa0/12 

C. Switch4, port fa0/11 

D. Switch4, port fa0/2 

E. Switch3, port Gi0/1 

F. Switch3, port Gi0/2 

Answer: C 


Q80. - (Topic 9) 

Which three characteristics are representative of a link-state routing protocol? (Choose three.) 

A. provides common view of entire topology 

B. exchanges routing tables with neighbors 

C. calculates shortest path 

D. utilizes event-triggered updates 

E. utilizes frequent periodic updates 

Answer: A,C,D