Proper study guides for Refresh Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) certified begins with Cisco 200-125 preparation products which designed to deliver the Certified 200-125 questions by making you pass the 200-125 test at your first time. Try the free 200-125 demo right now.

2021 Oct 200-125 practice test

Q151. - (Topic 1) 

A network interface port has collision detection and carrier sensing enabled on a shared twisted pair network. From this statement, what is known about the network interface port? 

A. This is a 10 Mb/s switch port. 

B. This is a 100 Mb/s switch port. 

C. This is an Ethernet port operating at half duplex. 

D. This is an Ethernet port operating at full duplex. 

E. This is a port on a network interface card in a PC. 

Answer: C 


Q152. - (Topic 8) 

The output of the show frame-relay pvc command shows "PVC STATUS = INACTIVE". What does this mean? 

A. The PVC is configured correctly and is operating normally, but no data packets have been detected for more than five minutes. 

B. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is no longer actively seeking the address of the remote router. 

C. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is waiting for interesting traffic to trigger a call to the remote router. 

D. The PVC is configured correctly on the local switch, but there is a problem on the remote end of the PVC. 

E. The PVC is not configured on the local switch. 

Answer: D 


Q153. - (Topic 8) 

Which two statistics appear in show frame-relay map output? (Choose two.) 

A. the number of BECN packets that are received by the router 

B. the value of the local DLCI 

C. the number of FECN packets that are received by the router 

D. the status of the PVC that is configured on the router 

E. the IP address of the local router 

Answer: B,D 


Q154. - (Topic 9) 

Which command can you use to set the hostname on a switch? 

A. switch-mdf-c1(config)#hostname switch-mdf1 

B. switch-mdf-c1>hostname switch-mdf1 

C. switch-mdf-c1#hostname switch-mdf1 

D. switch-mdf-c1(config-if)#hostname switch-mdf1 

Answer: A 


Q155. - (Topic 4) 

What OSPF command, when configured, will include all interfaces into area 0? 

A. network 0.0.0.0 255.255.255.255 area 0 

B. network 0.0.0.0 0.0.0.0 area 0 

C. network 255.255.255.255 0.0.0.0 area 0 

D. network all-interfaces area 0 

Answer: A 


200-125  training

Avant-garde 200-125 test engine:

Q156. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links. 

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices. 









An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R6 in the Branch3 office. What is causing the problem? 

A. There is an area ID mismatch. 

B. There is a PPP authentication issue; the username is not configured on R3 and R6. 

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch. 

D. The R3 router ID is configured on R6. 

Answer: D 


Q157. - (Topic 3) 

You are working in a data center environment and are assigned the address range 10.188.31.0/23. You are asked to develop an IP addressing plan to allow the maximum number of subnets with as many as 30 hosts each. Which IP address range meets these requirements? 

A. 10.188.31.0/26 

B. 10.188.31.0/25 

C. 10.188.31.0/28 

D. 10.188.31.0/27 

E. 10.188.31.0/29 

Answer: D 


Q158. - (Topic 7) 

What are the three things that the Netflow uses to consider the traffic to be in a same flow? (Choose three) 

A. IP address 

B. Interface name 

C. Port numbers 

D. L3 protocol type 

E. MAC address 

Answer: A,C,D 


Q159. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 


Based on the information given, which switch will be elected root bridge and why? 

A. Switch A, because it has the lowest MAC address 

B. Switch A, because it is the most centrally located switch 

C. Switch B, because it has the highest MAC address 

D. Switch C, because it is the most centrally located switch 

E. Switch C, because it has the lowest priority 

F. Switch D, because it has the highest priority 

Answer: E 


Q160. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Switch-1 needs to send data to a host with a MAC address of 00b0.d056.efa4. What will Switch-1 do with this data? 

A. Switch-1 will drop the data because it does not have an entry for that MAC address. 

B. Switch-1 will flood the data out all of its ports except the port from which the data originated. 

C. Switch-1 will send an ARP request out all its ports except the port from which the data originated. 

D. Switch-1 will forward the data to its default gateway. 

Answer: B