Testking 200-125 training examination consists of most of the 200-125 answers and questions to aid you with moving the authentic 200-125 examination having superior grades. If you need to be a success as part of your profession and even get hold of variation amongst alternative competition next occur along with follow all of our Testking 200-125 standard. With your assist you to can achieve ones aims very easily simply by moving 200-125 examination. With your exercising fabric most people ensure you 100% good results in tangible 200-125 examination.

2021 Mar 200-125 free question

Q121.  - (Topic 6)

Which Cisco Catalyst feature automatically disables the port in an operational PortFast upon receipt of a BPDU?

A. BackboneFast

B. UplinkFast

C. Root Guard

D. BPDU Guard

E. BPDU Filter

Answer: D

Explanation:

We only enable PortFast feature on access ports (ports connected to end stations). But if someone does not know he can accidentally plug that port to another switch and a loop may occur when BPDUs are being transmitted and received on these ports.

With BPDU Guard, when a PortFast receives a BPDU, it will be shut down to prevent a loop.


Q122.  - (Topic 4)

Which encapsulation type is a Frame Relay encapsulation type that is supported by Cisco routers?

A. IETF

B. ANSI Annex D

C. Q9333-A Annex A

D. HDLC

Answer: A

Explanation:

Cisco supports two Frame Relay encapsulation types: the Cisco encapsulation and the IETF Frame Relay encapsulation, which is in conformance with RFC 1490 and RFC 2427. The former is often used to connect two Cisco routers while the latter is used to connect a Cisco router to a non-Cisco router. You can test with your Cisco router when typing the command Router(config-if)#encapsulation frame-relay ? on a WAN link. Below is the output of this command (notice Cisco is the default encapsulation so it is not listed here, just press Enter to use it).

Note: Three LMI options are supported by Cisco routers are ansi, Cisco, and Q933a. They

represent the ANSI Annex D, Cisco, and ITU Q933-A (Annex A) LMI types, respectively. HDLC is a WAN protocol same as Frame-Relay and PPP so it is not a Frame Relay encapsulation type.


Q123.  - (Topic 8)

Which two statements about northbound and southbound APIs are true? (Choose two.)

A. Only southbound APIs allow program control of the network.

B. Only northbound APIs allow program control of the network.

C. Only southbound API interfaces use a Service Abstraction Layer.

D. Only northbound API interfaces use a Service Abstraction Layer.

E. Both northbound and southbound API interfaces use a Service Abstraction Layer.

F. Both northbound and southbound APIs allow program control of the network.

Answer: B,C


Q124.  - (Topic 8)

Scenario:

You are a junior network engineer for a financial company, and the main office network is experiencing network issues. Troubleshoot the network issues.

Router R1 connects the main office to the internet, and routers R2 and R3 are internal routers.

NAT is enabled on router R1.

The routing protocol that is enabled between routers R1, R2 and R3 is RIPv2.

R1 sends the default route into RIPv2 for the internal routers to forward internet traffic to R1.

You have console access on R1, R2 and R3 devices. Use only show commands to troubleshoot the issues.

Users complain that they are unable to reach internet sites. You are troubleshooting internet connectivity problem at main office. Which statement correctly identifies the problem on Router R1?

A. Interesting traffic for NAT ACL is incorrectly configured.

B. NAT configurations on the interfaces are incorrectly configured

C. NAT translation statement incorrectly configured.

D. Only static NAT translation configured for the server, missing Dynamic NAT or Dynamic NAT overloading for internal networks.

Answer: B


Q125.  - (Topic 4)

What occurs on a Frame Relay network when the CIR is exceeded?

A. All TCP traffic is marked discard eligible.

B. All UDP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent.

C. All TCP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent.

D. All traffic exceeding the CIR is marked discard eligible.

Answer: D

Explanation:

Committed information rate (CIR): The minimum guaranteed data transfer rate agreed to by the Frame Relay switch. Frames that are sent in excess of the CIR are marked as discard eligible (DE) which means they can be dropped if the congestion occurs within the Frame Relay network.

Note: In the Frame Relay frame format, there is a bit called Discard eligible (DE) bit that is used to identify frames that are first to be dropped when the CIR is exceeded.


Up to the minute 200-125 torrent:

Q126.  - (Topic 5)

How is an EUI-64 format interface ID created from a 48-bit MAC address?

A. by appending 0xFF to the MAC address

B. by prefixing the MAC address with 0xFFEE

C. by prefixing the MAC address with 0xFF and appending 0xFF to it

D. by inserting 0xFFFE between the upper three bytes and the lower three bytes of the MAC address

E. by prefixing the MAC address with 0xF and inserting 0xF after each of its first three bytes

Answer: D

Explanation:

The modified EUI-64 format interface identifier is derived from the 48-bit link-layer (MAC) address by inserting the hexadecimal number FFFE between the upper three bytes (OUI field) and the lower three bytes (serial number) of the link layer address.


Q127.  - (Topic 8)

Which command can you enter to set the default route for all traffic to an interface?

A. router(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 GigabitEthernet0/1

B. router(config)#ip route 0.0.0.0 255.255.255.255 GigabitEthernet0/1

C. router(config-router)#default-information originate

D. router(config-router)#default-information originate always

Answer: A


Q128.  - (Topic 5)

Syslog was configured with a level 3 trap. Which 3 types of logs would be generated (choose four)

A. Emergencies

B. Alerts

C. Critical

D. Errors

E. Warnings

Answer: A,B,C,D

Explanation:

The Message Logging is divided into 8 levels as listed below: Level Keyword Description

0 emergencies System is unusable 1 alerts Immediate action is needed 2 critical Critical conditions exist

3 errors Error conditions exist

4 warnings Warning conditions exist

5 notification Normal, but significant, conditions exist 6 informational Informational messages

7 debugging Debugging messages

The highest level is level 0 (emergencies). The lowest level is level 7. If you specify a level with the “logging console level” command, that level and all the higher levels will be

displayed. For example, by using the “logging console warnings” command, all the logging of emergencies, alerts, critical, errors, warnings will be displayed.


Q129.  - (Topic 5)

Which statement describes the process of dynamically assigning IP addresses by the DHCP server?

A. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement.

B. Addresses are permanently assigned so that the hosts uses the same address at all times.

C. Addresses are assigned for a fixed period of time, at the end of the period, a new request for an address must be made.

D. Addresses are leased to hosts, which periodically contact the DHCP server to renew the lease.

Answer: D

Explanation:

The DHCP lifecycle consists of the following:

✑ Allocation: A client begins with no active lease, and hence, no DHCP-assigned address. It acquires a lease through a process of allocation.

✑ Reallocation: If a client already has an address from an existing lease, then when it reboots or starts up after being shut down, it will contact the DHCP server that granted it the lease to confirm the lease and acquire operating parameters. This is sometimes called reallocation; it is similar to the full allocation process but shorter.

✑ Normal Operation: Once a lease is active, the client functions normally, using its assigned IP address and other parameters during the “main part” of the lease. The client is said to be bound to the lease and the address.

✑ Renewal: After a certain portion of the lease time has expired, the client will attempt to contact the server that initially granted the lease, to renew the lease so it can keep using its IP address.

✑ Rebinding. If renewal with the original leasing server fails (because, for example, the server has been taken offline), then the client will try to rebind to any active DHCP server, trying to extend its current lease with any server that will allow it to do so.

✑ Release: The client may decide at any time that it no longer wishes to use the IP address it was assigned, and may terminate the lease, releasing the IP address.


Q130.  - (Topic 7)

Which router IOS commands can be used to troubleshoot LAN connectivity problems? (Choose three.)

A. ping

B. tracert

C. ipconfig

D. show ip route

E. winipcfg

F. show interfaces

Answer: A,D,F

Explanation:

Ping, show ip route, and show interfaces are all valid troubleshooting IOS commands. Tracert, ipconfig, and winipcfg are PC commands, not IOS.