It is impossible to pass Cisco 200-125 exam without any help in the short term. Come to Exambible soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 200-125 practice questions. You will get a surprising result by our Replace CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) practice guides.

2021 Apr 200-125 test question

Q131.  - (Topic 8)

Which command can you enter to route all traffic that is destined for 192.168.0.0/20 to a specific interface?

A. router(config)#ip route 192.168.0.0 255.255.240.0 GigabitEthernet0/1

B. router(config)#ip route 0.0.0.0 255.255.255.0 GigabitEthernet0/1

C. router(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 GigabitEthernet0/1

D. router(config)#ip route 192.168.0.0 255.255.255.0 GigabitEthernet0/1

Answer: A


Q132.  - (Topic 8)

Which command can you execute to set the user inactivity timer to 10 seconds?

A. SW1(config-line)#exec-timeout 0 10

B. SW1(config-line)#exec-timeout 10

C. SW1(config-line)#absolute-timeout 0 10

D. SW1(config-line)#absolute-timeout 10

Answer: A


Q133.  - (Topic 3)

Refer to the exhibit.

What commands must be configured on the 2950 switch and the router to allow communication between host 1 and host 2? (Choose two.)

A. Router(config)# interface fastethernet 0/0 Router(config-if)# ip address 192.168.1.1 255.255.255.0 Router(config-if)# no shut down

B. Router(config)# interface fastethernet 0/0 Router(config-if)# no shut down Router(config)# interface fastethernet 0/0.1 Router(config-subif)# encapsulation dot1q 10

Router(config-subif)# ip address 192.168.10.1 255.255.255.0 Router(config)# interface fastethernet 0/0.2

Router(config-subif)# encapsulation dot1q 20

Router(config-subif)# ip address 192.168.20.1 255.255.255.0

C. Router(config)# router eigrp 100 Router(config-router)# network 192.168.10.0

Router(config-router)# network 192.168.20.0

D. Switch1(config)# vlan database Switch1(config-vlan)# vtp domain XYZ

Switch1(config-vlan)# vtp server

E. Switch1(config)# interface fastethernet 0/1 Switch1(config-if)# switchport mode trunk

F. Switch1(config)# interface vlan 1 Switch1(config-if)# ip default-gateway 192.168.1.1

Answer: B,E

Explanation:

The router will need to use subinterfaces, where each subinterface is assigned a VLAN and IP address for each VLAN. On the switch, the connection to the router need to be configured as a trunk using the switchport mode trunk command and it will need a default gateway for VLAN 1.


Q134.  - (Topic 4)

Refer to the exhibit.

In the Frame Relay network, which IP addresses would be assigned to the interfaces with point-to-point PVCs?

A. DLCI 16: 192.168.10.1 /24

DLCI 17: 192.168.10.1 /24

DLCI 99: 192.168.10.2 /24

DLCI 28: 192.168.10.3 /24

B. DLCI 16: 192.168.10.1 /24

DLCI 17: 192.168.11.1 /24

DLCI 99: 192.168.12.1 /24

DLCI 28: 192.168.13.1 /24

C. DLCI 16: 192.168.10.1 /24

DLCI 17: 192.168.11.1 /24

DLCI 99: 192.168.10.2 /24

DLCI 28: 192.168.11.2 /24

D. DLCI 16: 192.168.10.1 /24

DLCI 17: 192.168.10.2 /24

DLCI 99: 192.168.10.3 /24

DLCI 28: 192.168.10.4 /24

Answer: C

Explanation:

With point to point PVC’s, each connection needs to be in a separate subnet. The R2-R1 connection (DLCI 16 to 99) would have each router within the same subnet. Similarly, the R3-R1 connection would also be in the same subnet, but it must be in a different one than the R2-R1 connection.


Q135.  - (Topic 5)

Which statement describes VRRP object tracking?

A. It monitors traffic flow and link utilization.

B. It ensures the best VRRP router is the virtual router master for the group.

C. It causes traffic to dynamically move to higher bandwidth links.

D. It thwarts man-in-the-middle attacks.

Answer: B

Explanation:

Object tracking is the process of tracking the state of a configured object and uses that state to determine the priority of the VRRP router in a VRRP group.


Regenerate 200-125 exam cram:

Q136.  - (Topic 7)

What are three factors a network administrator must consider before implementing Netflow

in the network? (Choose three.)

A. CPU utilization

B. where Netflow data will be sent

C. number of devices exporting Netflow data

D. port availability

E. SNMP version

F. WAN encapsulation

Answer: A,B,C

Explanation:

NetFlow has a reputation for increasing CPU utilization on your network devices. Cisco's performance testing seems to indicate that newer hardware can accommodate this load pretty well, but you will still want to check it out before you turn on the feature. Some symptoms of high CPU utilization are very large jitter and increased delay. Services running on the device may also be affected.

Another thing to keep in mind is the amount of data you're going to be sending across the network. Depending on how much traffic you have and how you configure it, the traffic can be substantial. For example, you may not want to send NetFlow data from a datacenter switch to a NetFlow collector on the other side of a small WAN circuit. Also bear in mind that the flows from aggregating large numbers of devices can add up.

Reference: http://searchenterprisewan.techtarget.com/tip/How-the-NetFlow-protocol- monitors-your-WAN


Q137.  - (Topic 8)

Which statement about the IP SLAs ICMP Echo operation is true?

A. The frequency of the operation .s specified in milliseconds.

B. It is used to identify the best source interface from which to send traffic.

C. It is configured in enable mode.

D. It is used to determine the frequency of ICMP packets.

Answer: D

Explanation:

This module describes how to configure an IP Service Level Agreements (SLAs) Internet Control Message Protocol (ICMP) Echo operation to monitor end-to-end response time between a Cisco router and devices using IPv4 or IPv6. ICMP Echo is useful for

troubleshooting network connectivity issues. This module also demonstrates how the results of the ICMP Echo operation can be displayed and analyzed to determine how the network IP connections are performing.

ICMP Echo Operation

The ICMP Echo operation measures end-to-end response time between a Cisco router and any devices using IP. Response time is computed by measuring the time taken between sending an ICMP Echo request message to the destination and receiving an ICMP Echo reply.

In the figure below ping is used by the ICMP Echo operation to measure the response time between the source IP SLAs device and the destination IP device. Many customers use IP SLAs ICMP-based operations, in-house ping testing, or ping-based dedicated probes for response time measurements.

Figure 1. ICMP Echo Operation

http://www.cisco.com/c/dam/en/us/td/i/100001-200000/120001-130000/121001- 122000/121419.ps/_jcr_content/renditions/121419.jpg

The IP SLAs ICMP Echo operation conforms to the same IETF specifications for ICMP ping testing and the two methods result in the same response times.

Configuring a Basic ICMP Echo Operation on the Source Device SUMMARY STEPS


Q138.  - (Topic 7)

Scenario

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links.

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices.

An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R5 in the Branch2 office. What is causing the problem?

A. There is an area ID mismatch.

B. There is a PPP authentication issue; a password mismatch.

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch.

D. There is a missing network command in the OSPF process on R5.

Answer: C

Explanation:

The “show ip ospf interface command on R3 and R5 shows that the hello and dead intervals do not match. They are 50 and 200 on R3 and 10 and 40 on R5.


Q139.  - (Topic 6)

What will be the result if the following configuration commands are implemented on a Cisco switch?

Switch(config-if)# switchport port-security

Switch(config-if)# switchport port-security mac-address sticky

A. A dynamically learned MAC address is saved in the startup-configuration file.

B. A dynamically learned MAC address is saved in the running-configuration file.

C. A dynamically learned MAC address is saved in the VLAN database.

D. Statically configured MAC addresses are saved in the startup-configuration file if frames from that address are received.

E. Statically configured MAC addresses are saved in the running-configuration file if frames from that address are received.

Answer: B

Explanation:

In the interface configuration mode, the command switchport port-security mac-address sticky enables sticky learning. When entering this command, the interface converts all the dynamic secure MAC addresses to sticky secure MAC addresses.


Q140.  - (Topic 5)

How does a DHCP server dynamically assign IP addresses to hosts?

A. Addresses are permanently assigned so that the host uses the same address at all times.

B. Addresses are assigned for a fixed period of time. At the end of the period, a new request for an address must be made, and another address is then assigned.

C. Addresses are leased to hosts. A host will usually keep the same address by periodically contacting the DHCP server to renew the lease.

D. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement.

Answer: C

Explanation:

DHCP works in a client/server mode and operates like any other client/server relationship. When a PC connects to a DHCP server, the server assigns or leases an IP address to that PC. The PC connects to the network with that leased IP address until the lease expires. The host must contact the DHCP server periodically to extend the lease. This lease mechanism ensures that hosts that move or power off do not hold onto addresses that they do not need. The DHCP server returns these addresses to the address pool and reallocates them as necessary.