It is impossible to pass Cisco ccna 200 125 study guide exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco ccna 200 125 pdf practice questions. You will get a surprising result by our Most up-to-date CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) practice guides.

Q61.  - (Topic 7)

A network administrator is troubleshooting the OSPF configuration of routers R1 and R2. The routers cannot establish an adjacency relationship on their common Ethernet link.

The graphic shows the output of the show ip ospf interface e0 command for routers R1 and R2. Based on the information in the graphic, what is the cause of this problem?

A. The OSPF area is not configured properly.

B. The priority on R1 should be set higher.

C. The cost on R1 should be set higher.

D. The hello and dead timers are not configured properly.

E. A backup designated router needs to be added to the network.

F. The OSPF process ID numbers must match.

Answer: D

Explanation:

In OSPF, the hello and dead intervals must match and here we can see the hello interval is set to 5 on R1 and 10 on R2. The dead interval is also set to 20 on R1 but it is 40 on R2.


Q62.  - (Topic 8)

Which switching method duplicates the first six bytes of a frame before making a switching decision?

A. fragment-free switching

B. store and-forward switching

C. cut through switching

D. ASIC switching

Answer: C

Explanation: Cut and Through method has lowest latency. In this method Switch only read first six bytes from frame after the preamble. These six bytes are the destination address of frame. This is the fastest method of switching. This method also processes invalid frames. Only advantage of this method is speed.


Q63.  - (Topic 4)

Users have been complaining that their Frame Relay connection to the corporate site is very slow. The network administrator suspects that the link is overloaded.

Based on the partial output of the Router# show frame relay pvc command shown in the graphic, which output value indicates to the local router that traffic sent to the corporate site is experiencing congestion?

A. DLCI = 100

B. last time PVC status changed 00:25:40

C. in BECN packets 192

D. in FECN packets 147

E. in DE packets 0

Answer: C

Explanation:

If device A is sending data to device B across a Frame Relay infrastructure and one of the intermediate Frame Relay switches encounters congestion, congestion being full buffers, over-subscribed port, overloaded resources, etc, it will set the BECN bit on packets being returned to the sending device and the FECN bit on the packets being sent to the receiving device.


Q64.  - (Topic 8)

Which feature can you implement to reserve bandwidth for VoIP calls across the call path?

A. PQ

B. CBWFQ

C. round robin

D. RSVP

Answer: D


Q65.  - (Topic 5)

You are working in a data center environment and are assigned the address range 10.188.31.0/23. You are asked to develop an IP addressing plan to allow the maximum number of subnets with as many as 30 hosts each. Which IP address range meets these requirements?

A. 10.188.31.0/26 

B. 10.188.31.0/25 

C. 10.188.31.0/28 

D. 10.188.31.0/27 

E. 10.188.31.0/29

Answer: D

Explanation:

Each subnet has 30 hosts < 32 = 25 so we need a subnet mask which has at least 5 bit 0s

-> /27. Also the question requires the maximum number of subnets (which minimum the number of hosts-per-subnet) so /27 is the best choice.


Q66.  - (Topic 8)

Refer to the exhibit.

While troubleshooting a switch, you executed the show interface port-channel 1 etherchannel command and it returned this output. Which information is provided by the Load value?

A. the percentage of use of the link

B. the preference of the link

C. the session count of the link

D. the number source-destination pairs on the link

Answer: D


Q67.  - (Topic 8)

Which action can change the order of entries in a named access list?

A. opening the access list in Notepad.

B. resequercing

C. removing an entry

D. adding an entry

Answer: B


Q68.  - (Topic 7)

Refer to the exhibit.

A problem with network connectivity has been observed. It is suspected that the cable connected to switch port Fa0/9 on Switch1 is disconnected. What would be an effect of this cable being disconnected?

A. Host B would not be able to access the server in VLAN9 until the cable is reconnected.

B. Communication between VLAN3 and the other VLANs would be disabled.

C. The transfer of files from Host B to the server in VLAN9 would be significantly slower.

D. For less than a minute, Host B would not be able to access the server in VLAN9. Then normal network function would resume.

Answer: D

Explanation:

Spanning-Tree Protocol (STP) is a Layer 2 protocol that utilizes a special-purpose algorithm to discover physical loops in a network and effect a logical loop-free topology. STP creates a loop-free tree structure consisting of leaves and branches that span the entire Layer 2 network. The actual mechanics of how bridges communicate and how the STP algorithm works will be discussed at length in the following topics. Note that the terms bridge and switch are used interchangeably when discussing STP. In addition, unless otherwise indicated, connections between switches are assumed to be trunks.


Q69.  - (Topic 7)

In which circumstance are multiple copies of the same unicast frame likely to be transmitted in a switched LAN?

A. during high traffic periods

B. after broken links are re-established

C. when upper-layer protocols require high reliability

D. in an improperly implemented redundant topology

E. when a dual ring topology is in use

Answer: D

Explanation:

If we connect two switches via 2 or more links and do not enable STP on these switches then a loop (which creates multiple copies of the same unicast frame) will occur. It is an example of an improperly implemented redundant topology.


Q70.  - (Topic 8)

Which network topology allows all traffic to flow through a central hub?

A. bus

B. star

C. mesh

D. ring

Answer: B