Exam Code: 200 125 ccna (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200 125 ccna Exam.

Q31.  - (Topic 5)

Which three are characteristics of an IPv6 anycast address? (Choose three.)

A. one-to-many communication model

B. one-to-nearest communication model

C. any-to-many communication model

D. a unique IPv6 address for each device in the group

E. the same address for multiple devices in the group

F. delivery of packets to the group interface that is closest to the sending device

Answer: B,E,F

Explanation:

A new address type made specifically for IPv6 is called the Anycast Address. These IPv6 addresses are global addresses, these addresses can be assigned to more than one interface unlike an IPv6 unicast address. Anycast is designed to send a packet to the nearest interface that is a part of that anycast group.

The sender creates a packet and forwards the packet to the anycast address as the destination address which goes to the nearest router. The nearest router or interface is found by using the metric of a routing protocol currently running on the network. However in a LAN setting the nearest interface is found depending on the order the neighbors were learned. The anycast packet in a LAN setting forwards the packet to the neighbor it learned about first.


Q32.  - (Topic 5)

What are three components that comprise the SNMP framework? (Choose three.)

A. MIB

B. agent

C. set

D. AES

E. supervisor

F. manager

Answer: A,B,F

Explanation:

The SNMP framework consists of three parts:

•An SNMP manager — The system used to control and monitor the activities of network devices using SNMP.

•An SNMP agent — The software component within the managed device that maintains the data for the device and reports these data, as needed, to managing systems. Cisco Nexus 1000V supports the agent and MIB. To enable the SNMP agent, you must define the relationship between the manager and the agent.

•A managed information base (MIB) — The collection of managed objects on the SNMP agent.

SNMP is defined in RFCs 3411 to 3418.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/nexus1000/sw/4_0_4_s_v_1_3/s ystem_management/configuration/guide/n1000v_system/n1000v_system_10snmp.html


Q33.  - (Topic 8)

Which two statements about unique local IPv6 addresses are true?

A. They are identical to IPv4 private addresses.

B. They are defined by RFC 1884.

C. They use the prefix FEC0::/10

D. They use the prefix FC00::/7

E. They can be routed on the IPv6 global internet.

Answer: A,D


Q34.  - (Topic 5)

Which two statements about static NAT translations are true? (Choose two.)

A. They allow connections to be initiated from the outside.

B. They require no inside or outside interface markings because addresses are statically defined.

C. They are always present in the NAT table.

D. They can be configured with access lists, to allow two or more connections to be initiated from the outside.

Answer: A,C

Explanation:

Static NAT is to map a single outside IP address to a single inside IP address. This is typically done to allow incoming connections from the outside (Internet) to the inside. Since these are static, they are always present in the NAT table even if they are not actively in use.


Q35.  - (Topic 8)

Why did Branch1 router lose WAN connectivity with R1 router?

A. The IP address is misconfigured on PPP multilink interface on the Branch1 router.

B. The PPP multilink group is misconfigured on the £ranch1 serial interfaces.

C. The PPP multilink group is misconfigured on the R1 serial interfaces.

D. The Branch1 serial interfaces are placed in a shutdown condition.

Answer: A


Q36.  - (Topic 8)

Which IPV6 function serves the same purpose as ARP entry verification on an IPv4 network?

A. interface ip address verification.

B. MAC address table verification

C. neighbor discovery verification

D. routing table entry verification

Answer: C


Q37.  - (Topic 8)

Which feature is configured by setting a variance that is at least two times the metric?

A. equal cost load balancing

B. unequal cost load balancing

C. Path selection

D. path count

Answer: B


Q38. DRAG DROP - (Topic 7)

Drag each category on the left to its corresponding router output line on the right. Each router output line is the result of a show ip interface command. Not all categories are used.

Answer:

Explanation:

A simple way to find out which layer is having problem is to remember this rule: “the first statement is for Layer 1, the last statement is for Layer 2 and if Layer 1 is down then surely Layer 2 will be down too”, so you have to check Layer 1 before checking Layer 2. For example, from the output “Serial0/1 is up, line protocol is down” we know that it is a layer 2 problem because the first statement (Serial0/1 is up) is good while the last statement (line protocol is down) is bad. For the statement “Serial0/1 is down, line protocol is down”, both layers are down so the problem belongs to Layer 1.

There is only one special case with the statement “…. is administrator down, line protocol is down”. In this case, we know that the port is currently disabled and shut down by the administrators.


Q39.  - (Topic 8)

In which three ways is an IPv6 header simpler than an IPv4 header? (Choose three.)

A. Unlike IPv4 headers, IPv6 headers have a fixed length.

B. IPv6 uses an extension header instead of the IPv4 Fragmentation field.

C. IPv6 headers eliminate the IPv4 Checksum field.

D. IPv6 headers use the Fragment Offset field in place of the IPv4 Fragmentation field.

E. IPv6 headers use a smaller Option field size than IPv4 headers.

F. IPv6 headers use a 4-bit TTL field, and IPv4 headers use an 8-bit TTL field.

Answer: A,B,C


Q40.  - (Topic 5)

Refer to the exhibit.

Which rule does the DHCP server use when there is an IP address conflict?

A. The address is removed from the pool until the conflict is resolved.

B. The address remains in the pool until the conflict is resolved.

C. Only the IP detected by Gratuitous ARP is removed from the pool.

D. Only the IP detected by Ping is removed from the pool.

E. The IP will be shown, even after the conflict is resolved.

Answer: A

Explanation:

An address conflict occurs when two hosts use the same IP address. During address assignment, DHCP checks for conflicts using ping and gratuitous ARP. If a conflict is detected, the address is removed from the pool. The address will not be assigned until the administrator resolves the conflict.

(Reference: http://www.cisco.com/en/US/docs/ios/12_1/iproute/configuration/guide/1cddhcp.html)