Pass4sure cisco 200 125 Questions are updated and all cisco ccna 200 125 answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our 200 125 cisco exam prep kits you will be ready for the real ccna 200 120 vs 200 125 exam without a problem. We have Down to date Cisco ccna 200 125 dumps dumps study guide. PASSED 200 125 ccna book First attempt! Here What I Did.

Q161.  - (Topic 5)

A network administrator enters the following command on a router: logging trap 3. What are three message types that will be sent to the Syslog server? (Choose three.)

A. informational

B. emergency

C. warning

D. critical

E. debug

F. error

Answer: B,D,F

Explanation:

The Message Logging is divided into 8 levels as listed below:

Level Keyword Description 0

emergencies System is unusable 1

alerts

Immediate action is needed 2

critical

Critical conditions exist 3

errors

Error conditions exist 4

warnings

Warning conditions exist 5

notification

Normal, but significant, conditions exist 6

informational Informational messages 7

debugging Debugging messages

If you specify a level with the “logging trap level” command, that level and all the higher levels will be logged. For example, by using the “logging trap 3 command, all the logging of emergencies, alerts, critical, and errors, will be logged.


Q162.  - (Topic 8)

Which statement about LLDP is true?

A. It is a Cisco proprietary protocol.

B. It is configured in global configuration mode.

C. The LLDP update frequency is a fixed value.

D. It runs over the transport layer.

Answer: B


Q163.  - (Topic 7)

An administrator is trying to ping and telnet from SwitchC to RouterC with the results shown below.

Click the console connected to RouterC and issue the appropriate commands to answer the questions.

What would be the effect of issuing the command ip access-group 115 in on the s0/0/1 interface?

A. No host could connect to RouterC through s0/0/1.

B. Telnet and ping would work but routing updates would fail.

C. FTP, FTP-DATA, echo, and www would work but telnet would fail.

D. Only traffic from the 10.4.4.0 network would pass through the interface.

Answer: A

Explanation:

First let’s see what was configured on interface S0/0/1:


Q164.  - (Topic 8)

Which MTU size can cause a baby giant error?

A. 1500

B. 9216

C. 1600

D. 1518

Answer: C

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/switches/catalyst-4000-series-switches/29805-175.html


Q165.  - (Topic 8)

R1# show running-config interface Loopback0

description ***Loopback***

ip address 192.168.1.1 255.255.255.255

ip ospf 1 area 0

!

interface Ethernet0/0

description **Connected to R1-LAN** ip address 10.10.110.1 255.255.255.0

ip ospf 1 area 0

!

interface Ethernet0/1

description **Connected to L2SW**

ip address 10.10.230.1 255.255.255.0

ip ospf hello-interval 25 ip ospf 1 area 0

!

router ospf 1

log-adjacency-changes

R2# show running-config R2

!

interface Loopback0 description **Loopback**

ip address 192.168.2.2 255.255.255.255

ip ospf 2 area 0

!

interface Ethernet0/0

description **Connected to R2-LAN**

ip address 10.10.120.1 255.255.255.0

ip ospf 2 area 0

!

interface Ethernet0/1

description **Connected to L2SW**

ip address 10.10.230.2 255.255.255.0

ip ospf 2 area 0

!

router ospf 2

log-adjacency-changes

R3# show running-config R3

username R6 password CISCO36

!

interface Loopback0 description **Loopback**

ip address 192.168.3.3 255.255.255.255

ip ospf 3 area 0

!

interface Ethernet0/0

description **Connected to L2SW**

ip address 10.10.230.3 255.255.255.0

ip ospf 3 area 0

!

interface Serial1/0

description **Connected to R4-Branch1 office** ip address 10.10.240.1 255.255.255.252

encapsulation ppp ip ospf 3 area 0

!

interface Serial1/1

description **Connected to R5-Branch2 office** ip address 10.10.240.5 255.255.255.252

encapsulation ppp

ip ospf hello-interval 50 ip ospf 3 area 0

!

interface Serial1/2

description **Connected to R6-Branch3 office** ip address 10.10.240.9 255.255.255.252

encapsulation ppp ip ospf 3 area 0

ppp authentication chap

!

router ospf 3

router-id 192.168.3.3

!

R4# show running-config R4

!

interface Loopback0 description **Loopback**

ip address 192.168.4.4 255.255.255.255

ip ospf 4 area 2

!

interface Ethernet0/0

ip address 172.16.113.1 255.255.255.0

ip ospf 4 area 2

!

interface Serial1/0

description **Connected to R3-Main Branch office** ip address 10.10.240.2 255.255.255.252

encapsulation ppp ip ospf 4 area 2

!

router ospf 4

log-adjacency-changes

R5# show running-config R5

!

interface Loopback0 description **Loopback**

ip address 192.168.5.5 255.255.255.255

ip ospf 5 area 0

!

interface Ethernet0/0

ip address 172.16.114.1 255.255.255.0

ip ospf 5 area 0

!

interface Serial1/0

description **Connected to R3-Main Branch office** ip address 10.10.240.6 255.255.255.252

encapsulation ppp ip ospf 5 area 0

!

router ospf 5

log-adjacency-changes

R6# show running-config R6

username R3 password CISCO36

!

interface Loopback0 description **Loopback**

ip address 192.168.6.6 255.255.255.255

ip ospf 6 area 0

!

interface Ethernet0/0

ip address 172.16.115.1 255.255.255.0

ip ospf 6 area 0

!

interface Serial1/0

description **Connected to R3-Main Branch office** ip address 10.10.240.10 255.255.255.252

encapsulation ppp ip ospf 6 area 0

ppp authentication chap

!

router ospf 6

router-id 192.168.3.3

!

An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R5 in the Branch2 office. What is causing the problem?

A. There is an area ID mismatch.

B. There is a PPP authentication issue; a password mismatch.

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch.

D. There is a missing network command in the OSPF process on R5.

Answer: C


Q166.  - (Topic 4)

Which command is used to enable CHAP authentication, with PAP as the fallback method, on a serial interface?

A. Router(config-if)# ppp authentication chap fallback ppp

B. Router(config-if)# ppp authentication chap pap

C. Router(config-if)# authentication ppp chap fallback ppp

D. Router(config-if)# authentication ppp chap pap

Answer: B

Explanation:

This command tells the router first to use CHAP and then go to PAP if CHAP isn't available.


Q167.  - (Topic 8)

Which Cisco platform can verify ACLs?

A. Cisco Prime Infrastructure

B. Cisco Wireless LAN Controller

C. Cisco APIC-EM

D. Cisco IOS-XE

Answer: B


Q168.  - (Topic 7)

What command visualizes the general NetFlow data on the command line?

A. show ip flow export

B. show ip flow top-talkers

C. show ip cache flow

D. show mls sampling

E. show mls netflow ip

Answer: C

Explanation:

The following is an example of how to visualize the NetFlow data using the CLI. There are three methods to visualize the data depending on the version of Cisco IOS Software. The traditional show command for NetFlow is "show ip cache flow" also available are two forms of top talker commands. One of the top talkers commands uses a static configuration to view top talkers in the network and another command called dynamic top talkers allows real-time sorting and aggregation of NetFlow data. Also shown is a show MLS command to view the hardware cache on the Cisco Catalyst 6500 Series Switch.

The following is the original NetFlow show command used for many years in Cisco IOS Software. Information provided includes packet size distribution; basic statistics about number of flows and export timer setting, a view of the protocol distribution statistics and the NetFlow cache.

The “show ip cache flow” command displays a summary of the NetFlow accounting statistics.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/ios-nx-os-software/ios-netflow/prod_white_paper0900aecd80406232.html