Exam Code: 200-310 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing for Cisco Internetwork Solutions
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-310 Exam.

2021 May 200-310 Study Guide Questions:

Q141. What is the first step when creating a network security policy? 

A. define what should be protected 

B. investigate how likely an attack is to occur 

C. implement measures to protect assets 

D. hire a security firm to perform penetration tests 

Answer: A 


Q142. A campus network needs end-to-end QoS tools to manage traffic and ensure voice quality. Which three types of QoS tools are needed? (Choose three.) 

A. interface queuing and scheduling 

B. congestion management 

C. compression and fragmentation 

D. bandwidth provisioning 

E. traffic classification 

F. buffer management 

Answer: A,D,E 


Q143. During the design of a new campus network, the customer requests the ability to route overlapping IP addresses. What technology can be leveraged to meet this request? 

A. VRF 

B. VLANs 

C. VSS 

D. VPC 

Answer: A 


200-310  vce

Refresh 200-310 switch ab:

Q144. What is the maximum number of groups that is supported by GLBP? 

A. 64 

B. 256 

C. 512 

D. 1024 

Answer: D 


Q145. What two performance considerations must be taken into account when designing a remote worker access solution? (Choose two.) 

A. simultaneous VPN connections 

B. port density 

C. throughput capacity 

D. packet size 

E. latency 

Answer: A,C 


Q146. What two access point modes support the transmission of user traffic over a LWAPP/CAPWAP tunnel? (Choose two.) 

A. local 

B. H-REAP 

C. rogue detector 

D. monitor 

E. sniffer 

F. standalone 

Answer: A,B 


2passeasy.com

Precise audi s3 310 ps 0-200:

Q147. Refer to the exhibit. 


A standard Layer 2 campus network design is pictured. Which numbered box represents the core layer? 

A. #1 

B. #2 

C. #3 

D. #4 

E. #5 

Answer: C 


Q148. A company is implementing an Identity Management solution with these characteristics: 

1) existing AAA Server 

2) Cisco Catalyst switches 

3) minimal added investments 

Which Cisco Trust and Identity Management solution would you recommend? 

A. NAC Appliance 

B. Cisco IBNS 

C. CSM 

D. Cisco Security MARS 

Answer: B 


Q149. Which IGP provides the fastest convergence by default? 

A. EIGRP 

B. OSPF 

C. IS-IS 

D. RSTP 

E. BGP 

Answer: A 


Q150. Which two devices would you place in your DMZ to ensure enterprise edge security? (Choose two.) 

A. IPS 

B. NAC 

C. ASA 

D. ACS 

E. WCS 

Answer: A,C