It is impossible to pass Cisco 200-310 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 200-310 practice questions. You will get a surprising result by our Down to date Designing for Cisco Internetwork Solutions practice guides.

2021 Jun pack enc. 5.1 jbl scs-200 310 w:

Q131. What three design requirements are key to designing a campus core? (Choose three.) 

A. low latency 

B. access control 

C. traffic filtering 

D. high speed 

E. redundant links 

F. QoS tagging 

Answer: A,D,E 


Q132. An engineer has configured a router to send level 7 messages to a syslog server. What severity level are these messages? 

A. error 

B. warning 

C. debug 

D. informational 

E. notice 

Answer: C 


Q133. Which of the following three options represents the components of the Teleworker Solution? (Choose three.) 

A. Cisco Unified IP Phone 

B. Cisco 880 Series Router 

C. Aironet Office Extend Access Point 

D. Catalyst 3560 Series Switch 

E. Cisco 2900 Series Router 

F. MPLS Layer 3 VPN 

G. Leased lines 

Answer: A,B,E 

Explanation: 

A Cisco ASR is used to terminate Teleworker solutions, not a 2900 series router. Hybrid teleworker uses Aironet, Advanced teleworker uses 880, both use IP phones. google: "at_a_glance_c45-652500.pdf" for details 

The Cisco Virtual Office Solution for the Enterprise Teleworker is implemented using the Cisco 800 series ISRs. Each ISR has integrated switch ports that then connect to the user’s broadband connection. The solution uses a permanent always-on IPsec VPN tunnel back to the corporate network. This architecture provides for centralized IT security management, corporate-pushed security policies, and integrated identity services. In addition, this solution supports the enterprise teleworker needs through advanced applications such as voice and video. For example, the enterprise teleworker can take advantage of toll bypass, voicemail, and advanced IP phone features not available in the PSTN. 

Enterprise Teleworker Module 

The enterprise teleworker module consists of a small office or a mobile user who needs to access services of the enterprise campus. As shown in Figure 2-14, mobile users connect from their homes, hotels, or other locations using dialup or Internet access lines. VPN clients are used to allow mobile users to securely access enterprise applications. The Cisco Virtual Office solution provides a solution for teleworkers that is centrally managed using small integrated service routers (ISR) in the VPN solution. IP phone capabilities are also provided in the Cisco Virtual Office solution, providing corporate voice services for mobile users. 



Q134. Which Cisco security mechanism has the attributes listed below? 

. It is a sensor appliance 

. It searches for potential attacks by capturing and analyzing traffic 

. It is a "purpose-built device" 

. It is installed passively 

. It introduces no delay or overhead 

A. IKE 

B. PIX 

C. HIPS 

D. NIDS 

E. HMAC 

Answer: D 


Q135. DRAG DROP 

Drag the characteristics of the traditional campus network on the left to the most appropriate hierarchical network layer on the right. 


Answer: 



2passeasy.com

Avant-garde jbl scs-200 310 w:

Q136. A network engineer is following the Cisco enterprise architecture model. To which network layer would a branch office connect to using a private WAN? 

A. Enterprise Campus 

B. Enterprise Edge 

C. SP Edge Premise 

D. Remote Module 

Answer: D 


Q137. What two features are advantages of adding a secondary WAN link at the enterprise edge? (Choose two.) 

A. provides additional bandwidth and load balancing capabilities 

B. acts as a backup link in event the primary link fails 

C. reduces capital and operational costs 

D. improves security and prevents against denial of service attacks 

E. distributes traffic proactively based on link utilization 

Answer: A,B 


Q138. Which two are types of network virtualization? (Choose two.) 

A. VSS: Virtual Switching System 

B. VRF: virtual routing and forwarding 

C. VCI: virtual channel identifier 

D. VLSM: variable length subnet masking 

E. VM: virtual machine 

F. VMP: Virtual Memory Pool 

Answer: A,B 

Explanation: 

Network virtualization encompasses logical isolated network segments that share the same 

physical infrastructure. Each segment operates independently and is logically separate 

from the other segments. Each network segment appears with its own privacy, security, 

independent set of policies, QoS levels, and independent routing paths. 

Here are some examples of network virtualization technologies: 

VLAN: Virtual local-area network 

VSAN: Virtual storage-area network 

VRF: Virtual routing and forwarding 

VPN: Virtual private network 

VPC: Virtual Port Channel 


Q139. DRAG DROP 


Answer: 



Q140. Which IPv6 feature enables routing to distribute connection requests to the nearest content server? 

A. Link-local 

B. Site-local 

C. Anycast 

D. Multicast 

E. Global aggregatable 

Answer: C 

Explanation: Any cast is a network addressing and routing methodology in which data grams from a single sender are routed to the topologically nearest node in a group of potential receivers all identified by the same destination address. Link: http://en.wikipedia.org/wiki/Anycast