Want to know Actualtests 200-310 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Designing for Cisco Internetwork Solutions certification experience? Study Best Quality Cisco 200-310 answers to Renewal 200-310 questions at Actualtests. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 200-310 (Designing for Cisco Internetwork Solutions) test on your first attempt.

2021 Jun cx-310-200 pdf:

Q1. What is the most compact representation of the following IPv6 address? 

2001:db8:0000:0000:cafe:0000:0000:1234 

A. 2001:db8::cafe::1234 

B. 2001:db8::cafe:0000:0000:1234 

C. 2001:db8:0:0:cafe::1234 

D. 2001:db8::cafe:0:1234 

Answer: C 


Q2. Which protocol is used for voice bearer traffic? 

A. MGCP 

B. RTP 

C. SCCP 

D. CDP 

E. ICMP 

Answer: B 

Explanation: 

VoIP Control and Transport Protocols 

A number of different protocols are used in a VoIP environment for call control, device provisioning, and addressing. 

Figure 14-15 shows those protocols focused on VoIP control and transport. 



Q3. Which three types of WAN topologies can be deployed in the Service Provider Module? (Choose three.) 

A. ring 

B. star 

C. full mesh 

D. core/edge 

E. collapsed core 

F. partial mesh 

Answer: B,C,F 


Q4. Which two are characteristics of a Lightweight Access Point? (Choose two.) 

A. managed via a central wireless LAN controller 

B. code upgrade performed via a TFTP server 

C. CAPWAP tunnels D. managed directly via CLI or web interface 

E. facilitates the creation of its own WLANs and port mappings 

Answer: A,C 


Q5. You want to gather as much detail as possible during a network audit, to include data time stamping across a large number of interfaces, customized according to interface, with a minimal impact on the network devices themselves. Which tool would you use to meet these requirements? 

A. RMON 

B. SNMPv3 

C. NetFlow 

D. Cisco Discovery Protocol 

Answer: C 

Explanation: 

NetFlow provides extremely granular and accurate traffic measurements and a high-level collection of aggregated traffic. The output of netflow information is displayed via the show ip cache flow command on routers. The Table shows a description of the fields for NetFlow output. 

Table. Netflow Output escription 



200-310  test preparation

Improved 310-200 pdf:

Q6. Which option is a benefit of the modular approach to network design? 

A. higher availability 

B. repeatable scalability 

C. increased security 

D. improved resiliency 

Answer: B 


Q7. DRAG DROP 


Answer: 



Q8. At which layer of the network is route summarization recommended? 

A. data link layer 

B. core layer 

C. distribution layer 

D. access layer 

Answer: C 


Q9. You want to gather as much detail as possible during a network audit with a minimal impact on the network devices themselves. Which tool would you use to include data time stamping across a large number of interfaces while being customized according to each interface? 

A. RMON 

B. SNMPv3 

C. NetFlow 

D. Cisco Discovery Protocol 

Answer: C 


Q10. Which three technologies are recommended to be used for WAN connectivity in today's Enterprise Edge designs? (Choose three.) 

A. DWDM 

B. Metro Ethernet 

C. Frame Relay 

D. MPLS VPN 

E. ISDN 

F. DSL 

G. Wireless 

Answer: A,B,D 

Explanation: 

There is some discussion about whether ISDN not DWDM should be the answer but it does say TODAYS network