We are the best in presenting the most helpful 200-310 resources for the clients that will undoubtedly help to make these people succeed in the real Cisco 200-310 test. An ideal Cisco guide features a marvelous and greatest basic material which usually works on an individual fully and provides you the assurance of the success which isnt a little point. Merely download the actual Ucertify 200-310 Designing for Cisco Internetwork Solutions free of charge demo features to see the characteristics and also level of Ucertify products. You will end up influenced from the 200-310 research guide pdf certainly. If you deed any 100% victory, using Ucertify 200-310 for the Designing for Cisco Internetwork Solutions licensed preparation is the greatest option.

2021 Jul airaid 310-200:

Q91. What technology can secure data over an insecure medium and provide WAN redundancy in the event of a primary connection failure? 

A. virtual private network 

B. shadow PVC 

C. dial-up ISDN 

D. GRE Tunnel 

Answer: A 


Q92. Which is the North American RIR for IPv4 addresses? 

A. RIPE 

B. ARIN 

C. IANA 

D. IEEE 

E. APNIC 

Answer: B 


Q93. When designing using the Cisco Enterprise Architecture, in which Enterprise Campus layer does the Remote Access and VPN module establish its connection? 

A. Building Access 

B. Campus Core 

C. Enterprise Branch 

D. Enterprise Data Center 

Answer: B 


Q94. Which two design criteria require VLANs in a proposed solution? (Choose two.) 

A. video streaming on the LAN 

B. security between departments 

C. the segmenting of collision domains 

D. the segmenting of broadcast domains 

E. the use of multivendor equipment 

F. a limited corporate budget 

Answer: B,D 


Q95. Which WAN technology is a cost-effective method to deliver 100Mb of bandwidth to multiple branch offices? 

A. DSL 

B. DWDM 

C. ISDN 

D. Metro Ethernet 

Answer: D 


2passeasy.com

Avant-garde а-310-200:

Q96. A client wants to deploy a video conferencing platform in a multisite WAN environment. What two design considerations need to be evaluated? (Choose two.) 

A. CODECs supported by the video units 

B. buffer sizes on the routers 

C. POE capabilities of the switches 

D. number of current calls 

E. number of hops between sites 

Answer: A,D 


Q97. Which two mechanisms are used by distance vector protocols to prevent routing loops? (Choose two.) 

A. split horizon 

B. route summarization 

C. route poisoning 

D. tuned timers 

Answer: A,C 


Q98. A company wants to use private IP addresses for all its internal hosts. Which technology can the company use to provide access to the Internet using a single public IP address? 

A. static NAT 

B. source routing 

C. ACL 

D. PAT 

Answer: D 


Q99. Which three Cisco technologies can you use to detect and mitigate threats? (Choose three.) 

A. NetFlow 

B. FWSM 

C. ISE 

D. VRRP 

E. sFLOW 

Answer: A,B,C 


Q100. An organization is conducting an evaluation on the migration to IPv6 within the enterprise network and has requested clarification on recommended migration strategies. What three migration models would accomplish the organization's goal? (Choose three.) 

A. Dual Stack 

B. Service Block 

C. Top-Down 

D. Hybrid 

E. Tunneled 

F. Fork-Lift 

Answer: A,B,D