Exam Code: 200-310 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing for Cisco Internetwork Solutions
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-310 Exam.

2021 Jul switch 200-310:

Q41. What IPv4 addressing technique allows for the division of addresses into subnets of different sizes? 

A. VLSM 

B. RIR 

C. CIDR 

D. NAT 

Answer: A 


Q42. Which three terms describe the primary functions of the distribution layer of the campus network design hierarchy? (Choose three.) 

A. provides end-user connectivity 

B. provides high speed transport 

C. provides QoS services 

D. enforces security policies 

E. provides WAN connections 

F. connects access devices to the core backbone 

Answer: C,D,F 

Explanation: Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/solutions/Enterprise/Campus/campover.html#wp708979 


Q43. What is the acceptable amount of one-way network delay for voice and video applications? 

A. 300 bytes 

B. 1 sec C. 150 ms 

D. 500 ms 

Answer: C 

Explanation: 

Delay Components in VoIP Networks The ITU's G.I 14 recommendation specifics that the one-way delay between endpoints should not exceed 150 ms to be acceptable, commercial voice quality. In private networks, somewhat longer delays might be acceptable for economic reasons. The ITU G.114 recommendation specifics that 151-ms to 400-ms one-way delay might be acceptable provided that organizations are aware that the transmission time will affect the quality of user applications. One-way delays of above 400 ms are unacceptable for general network planning purposes. 


Q44. Which statement describes the recommended deployment of DNS and DHCP servers in the Cisco Network Architecture for the Enterprise? 

A. Place the DHCP and DNS servers in the Enterprise Campus Access layer and Enterprise branch. 

B. Place the DHCP and DNS servers in the Enterprise Campus Server Farm layer and Enterprise branch. 

C. Place the DHCP server in the Enterprise Campus Core layer and Remote Access_VPN module with the DNS server in the Internet Connectivity module. 

D. Place the DHCP server in the Enterprise Campus Distribution layer with the DNS server in the Internet Connectivity module. 

Answer: B 

Explanation: For the Enterprise Campus, DHCP and internal DNS servers should be located in the Server Farm and they should be redundant. External DNS servers can be placed redundantly at the service provider facility and at the Enterprise branch. 



Q45. What three customer supported details identifies network requirements based on the PPDIOO design model? (Choose three.) 

A. goals 

B. budget 

C. user needs 

D. locations 

E. policies 

F. tasks 

Answer: A,B,C 


2passeasy.com

Leading cx-310-200 questions:

Q46. What is the primary consideration when choosing a routed network design over a traditional campus network design? 

A. Layer 3 service support at the network edge 

B. the routing protocol choice: open (OSPF) or proprietary (EIGRP) 

C. the routing abilities of the host devices 

D. the need to control the broadcast domains within the campus core 

Answer: A 

Explanation: Layer 3 ability at network edge should be available to leverage the benefits of routed network design. Link: http://www.cisco.com/en/US/docs/solutions/Enterprise/Campus/campover.html 


Q47. Refer to the exhibit. 


A standard, Layer 2 campus network design is pictured. Which numbered box represents the distribution layer? 

A. #1 

B. #2 

C. #3 

D. #4 

Answer: B 


Q48. Which three describe challenges that are faced when deploying an environment for teleworkers? (Choose three.) 

A. supporting a mix of technically knowledgeable and nontechnical users 

B. simplifying router installation and configuration 

C. verifying available power at employee's house for necessary equipment 

D. avoiding situations where employees might use nonstandard hardware or configurations 

E. reducing daily commuting time to main office location 

F. providing access to FTP servers located in main office location 

G. implementing leased line connectivity between main office and employee's home location 

Answer: A,B,D 


Q49. What are two advantages of employing scalability when designing a campus network? (Choose two.) 

A. reduces operational cost 

B. higher port density 

C. investment protection 

D. consistent operation 

E. improved fault tolerance 

Answer: D,E 


Q50. Which protocol is the recommended first-hop redundancy protocol for an existing infrastructure that contains multiple vendors and platforms? 

A. HSRP 

B. VRRP 

C. IGRP 

D. OSPF 

Answer: B