The examinees who read the Actualtests Cisco 200-310 puts are achievement regarding extremely certified instructors, living an excellent life. Actualtests may be dedicated to make your potential safe and begin the Cisco 200-310 Designing for Cisco Internetwork Solutions test formulations from the newest up to date Actualtests checks 200-310 examination engine. The dreams should come true by begin the 200-310 vce with regard to Designing for Cisco Internetwork Solutions test via Actualtests Cisco study guides just. You will not able to excel your abilities within the first endeavor regarding 200-310 examination if you utilize the additional path compared to Cisco. Cisco Cisco 200-310 pdf file will give you brilliance and make you sufficient positive about your entire life.

2021 Jul airbus a-310-200:

Q31. DRAG DROP 


Answer: 



Q32. DRAG DROP 


Answer: 



Q33. Which two of the following are benefits of using a modular approach to network design? (Choose two.) 

A. improves flexibility 

B. facilitates implementation 

C. lowers implementation costs 

D. improves customer participation in the design process 

Answer: A,B 


Q34. Which three layers comprise the traditional hierarchical model? (Choose three.) 

A. core layer 

B. distribution layer 

C. access layer 

D. aggregation layer 

E. network layer 

F. Internet layer 

Answer: A,B,C 


Q35. By default, how does EIGRP's metric differ from OSPF? 

A. hops 

B. cost 

C. bandwidth 

D. delay 

Answer: D 


2passeasy.com

Renew cx-310-200:

Q36. A network engineer is attempting to separate routing domains using a virtualization technology. What protocol can be configured to perform this task? 

A. VLAN 

B. VSAN 

C. VRF 

D. VPC 

Answer: C 


Q37. Which Cisco technology using Nexus NX-OS infrastructure allows the network architect to create up to four separate control and data plane instances of the Nexus chassis? 

A. virtual port-channel 

B. virtual routing and forwarding 

C. virtual switching system 

D. virtual device context 

Answer: D 

Explanation: 

Virtualization 

Virtual local-area network (VLAN), virtual storage-area network (VSAN), and virtual device contexts (VDC) help to segment the LAN, SAN, and network devices instances. 

Cisco Nexus 1000V virtual switch for VMware ESX and ESXI help to deliver visibility and policy control for virtual machines (VM). 

Flexible networking options with support for all server form factors and vendors, including support for blade servers from Cisco, Dell, IBM, and HP with integrated Ethernet and Fiber Channel switches. 


Q38. What two SAN protocols will allow a customer to utilize 10GbE for SAN access? (Choose two.) 

A. ISCSI 

B. FCoE 

C. SATA 

D. Fiber Channel 

E. AoE 

Answer: A,B 


Q39. Which three are considered as technical constraints when identifying network requirements? (Choose three.) 

A. support for legacy applications 

B. bandwidth support for new applications 

C. limited budget allocation 

D. policy limitations 

E. limited support staff to complete assessment 

F. support for existing legacy equipment 

G. limited timeframe to implement 

Answer: A,B,F 

Explanation: 

Network design might be constrained by parameters that limit the solution. Legacy applications might still exist that must be supported going forward, and these applications might require a legacy protocol that may limit a design. Technical constraints include the following: 

.Existing wiring does not support new technology. 

.Bandwidth might not support new applications. 

.The network must support exiting legacy equipment. 

.Legacy applications must be supported (application compatibility). 


Q40. Your supervisor wants you to recommend a management protocol that will allow you to track overall bandwidth utilization, utilization by traffic type, and utilization by source and destination. Which is ideally suited for this function? 

A. MRTG 

B. NetFlow 

C. RRD 

D. SNMP 

Answer: B