Exam Code: 200-310 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing for Cisco Internetwork Solutions
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-310 Exam.

2021 Aug densen b-200/b-310:

Q111. A customer wants to support a BYOD environment. What two products allow for posture assessment? (Choose two.) 

A. ACS 

B. NAC 

C. ASA 

D. ISE 

E. WAAS 

F. IDS 

Answer: B,D 


Q112. An engineer receives a resource utilization alert on a router. What command should be used to investigate the issue? 

A. show processes cpu 

B. show memory 

C. show running-config 

D. show version 

Answer: A 


Q113. With deterministic Wireless LAN Controller redundancy design, the different options available to the designer have their own strengths. Which one of these statements is an example of such a strength? 

A. Dynamic load balancing, or salt-and-pepper access point design, avoids the potential impact of oversubscription on aggregate network performance. 

B. N+N redundancy configuration allows logically grouping access points on controllers to minimize intercontroller roaming events. 

C. N+N+1 redundancy configuration has the least impact to system management because all of the controllers are colocated in an NOC or data center. 

D. N+1 redundancy configuration uses Layer 3 intercontroller roaming, maintaining traffic on the same subnet for more efficiency. 

Answer: B 

Explanation: With such an arrangement there is no complex mesh of access points & controllers. Link: http://www.cisco.com/web/learning/le31/le46/cln/qlm/CCDA/design/understanding-wireless-network-controller-technology-3/player.html 

N+N WLC Redundancy With N+N redundancy, shown in Figure 5-14. an equal number of controllers hack up each other. For example, a pair of WLCs on one floor serves as a backup to a second pair on another floor. The top WLC is primary for API and AP2 and secondary for AP3 and AP4. The bottom WLC is primary for AP3 and AP4 and secondary for API and AP2. There should be enough capacity on each controller to manage a failover situation. 


N+N+1 WLC Redundancy 

With N+N+1 redundancy, shown in Figure 5-15, an equal number of controllers back up each other (as with N+N), plus a backup WLC is configured as the tertiary WLC for the APs. N+N+1 redundancy functions the same as N+N redundancy plus a tertiary controller that backs up the secondary controllers. The tertiary WLC is placed in the data center or network operations center 



Q114. What submodule is found within the Enterprise Edge module? 

A. enterprise WAN 

B. remote branch 

C. campus IPS 

D. building distribution 

Answer: A 


Q115. DRAG DROP 


Answer: 



200-310  practice question

Updated golf r 310 ps 0-200:

Q116. Which Cisco device management feature is most suited to metering network traffic and providing data for billing network usage? 

A. BGP 

B. Cisco Discovery Protocol 

C. QoS 

D. RMON 

E. NetFlow 

Answer: E 


Q117. What business trend allows employees to use personal devices to access enterprise data and systems? 

A. ISE 

B. BYOD 

C. SAN 

D. IOE 

Answer: B 


Q118. What are three valid methods of gathering information about an existing data network? (Choose three.) 

A. Use organizational input. 

B. Perform a traffic analysis. 

C. Analyze the user-mapping of a running application. 

D. Perform a packet-level audit to verify carrier service guarantees. 

E. Perform a network audit to gather more detail about the network. 

F. Use reports that analyze the metrics of the customer's existing network. 

Answer: A,B,E 


Q119. An enterprise campus module is typically made up of four sub modules, as described by the Cisco Enterprise Architecture Model. Which two sub modules are part of this module? 

A. DMZ 

B. enterprise branch 

C. building distribution 

D. server farm/data center 

E. MAN 

Answer: C,D 


Q120. High availability is a key design consideration in the enterprise campus network. In a fully redundant topology, which is likely to provide faster IGP convergence during a failure? 

A. redundant supervisors 

B. redundant supervisors with Cisco Nonstop Forwarding (NSF) and Stateful Switchover (SSO) 

C. single supervisors with tuned IGP timers 

D. single supervisors 

Answer: C