Want to know Actualtests 200-310 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Designing for Cisco Internetwork Solutions certification experience? Study Actual Cisco 200-310 answers to Up to the immediate present 200-310 questions at Actualtests. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 200-310 (Designing for Cisco Internetwork Solutions) test on your first attempt.

2021 Sep porsche boxster s 310 ps 0-200:

Q81. What Cisco product is designed to improve the performance of Windows file and exchange services in remote data centers? 

A. Application Control Engine 

B. Wide Area Application Services 

C. Cisco Application Policy Infrastructure Controller 

D. Cisco Prime Network Services Controller 

Answer: B 


Q82. Which design is the recommended geometric design for routed topologies? 

A. linear 

B. triangular 

C. rectangular 

D. circular 

Answer: B 


Q83. Which three items pertain to EIGRP? (Choose three.) 

A. Can use multiple unequal paths. 

B. Routes are redistributed as type 2 by default. 

C. ASN and K values must match to form neighbors. 

D. Uses multicast address 224.0.0.9 for updates. 

E. Exchanges full routing table every 30 seconds. 

F. Summary routes have AD of 90. 

G. External routes have AD of 170. 

Answer: A,C,G 


Q84. Which three are associated with the distribution layer within the campus design? (Choose three.) 

A. access layer aggregation 

B. route summarization 

C. network trust boundary 

D. next-hop redundancy 

E. layer 2 switching 

F. port security 

G. broadcast suppression 

Answer: A,B,D 


Q85. A network engineer has been asked to follow a top down design approach. What layer of the OSI model is used to start the design? 

A. physical 

B. network 

C. transport 

D. application 

Answer: D 


200-310  free exam questions

Avant-garde solaris 310-200 exam:

Q86. What part of the network does a top-down network design focus on for solution development? 

A. presentation 

B. hardware 

C. session 

D. application 

E. data link 

F. transport 

Answer: D 


Q87. A remote office has a T1 WAN link to headquarters and a T1 Internet connection. The client requests WAN redundancy to headquarters with similar bandwidth. What two connection types satisfy this requirement? (Choose two.) 

A. Secondary T1 WAN circuit 

B. ISDN BRI 

C. IPSec Tunnel over the Internet 

D. DWDM l 

E. POTS Line T1 WAN 

Answer: A,C 


Q88. To provide Layer 2 connectivity between the primary and remote data centers, given that the two data centers are using Layer 3 routed DCIs, which NX-OS technology can be used to facilitate this requirement? 

A. VRF 

B. OTV 

C. MPLS 

D. SPT 

E. VPC 

Answer: B 


Q89. Which two common cable management strategies are used in high-density server deployments in the data center? (Choose two.) 

A. top-of-rack 

B. middle-of-rack 

C. bottom-of-rack 

D. beginning-of-row 

E. middle-of-row 

F. end-of-row 

Answer: A,F 


Q90. What wireless authentication option requires a Public Key Infrastructure? 

A. EAP-TLS 

B. PEAP 

C. LEAP 

D. EAP-FAST 

Answer: A