Proper study guides for Up to the minute Cisco Designing for Cisco Internetwork Solutions certified begins with Cisco 200-310 preparation products which designed to deliver the Actual 200-310 questions by making you pass the 200-310 test at your first time. Try the free 200-310 demo right now.

2021 Oct bk-200 bg-310 違い:

Q101. Which two routing protocols operate over NBMA point-to-multipoint networks without the use of point-to-point sub interfaces? (Choose two.) 

A. RIPv1 

B. RIPv2 

C. IS-IS 

D. EIGRP 

E. OSPF 

Answer: D,E 


Q102. What are three key areas that need to be considered when designing a remote data center? (Choose three.) 

A. power diversity 

B. active directory services 

C. Cisco IOS versions 

D. data storage 

E. applications 

F. user access 

G. packet routing 

Answer: A,D,E 


Q103. WAN backup over the Internet is often used to provide primary connection redundancy. Which is the most important consideration when passing corporate traffic over the public Internet? 

A. security 

B. static versus dynamic routing 

C. bandwidth 

D. QoS 

E. latency 

Answer:

Explanation: 

WAN Backup over the Internet Another alternative for WAN backup is to use the Internet as the connectivity transport between sites. However, keep in mind that this type of connection does not support bandwidth guarantees. The enterprise also needs to work closely with the ISP to set up the tunnels and advertise the company's networks internally so that remote offices have reachable IP destinations. Security is of great importance when you rely on the Internet for network connectivity, so a secure tunnel using IPsec needs to be deployed to protect the data during transport. 


Q104. During which phase of the PPDIOO model would you conduct interviews with supporting staff to develop and propose a viable solution? 

A. Prepare 

B. Plan 

C. Design 

D. Implement 

E. Operate 

F. Optimize 

Answer:

Explanation: 

Prepare Phase The Prepare phase establishes organization and business requirements, develops a network strategy, and proposes a high-level conceptual architecture to support the strategy. Technologies that support the architecture are identified. This phase creates a business case to establish a financial justification for a network strategy. 


Q105. An application uses broadcast traffic to send data to IPv4 hosts. How can the application communicate using IPv6? 

A. Anycast 

B. Unicast 

C. Broadcast 

D. Multicast 

Answer:


Up to the immediate present 310-200 dumps:

Q106. Which two routing protocols usually converge most quickly? (Choose two.) 

A. RIPv1 

B. RIPv2 

C. BGP 

D. OSPF 

E. EIGRP 

Answer: D,E 


Q107. Which statement should the designer keep in mind when considering the advanced routing features? 

A. One-way route redistribution avoids the requirement for static or default routes. 

B. Redistribution, summarization, and filtering are most often applied between the campus core and enterprise edge. 

C. Filtering only occurs on the routing domain boundary using redistribution. 

D. Summarize routes at the core toward the distribution layer. 

E. The hierarchical flexibility of IPv6 addressing avoids the requirement for routing traffic reduction using aggregation. 

Answer:


Q108. Which three protocols support VLSM? (Choose three.) 

A. RIPv2 

B. RIPv1 

C. EIGRP 

D. OSPF 

E. IGRP 

Answer: A,C,D 


Q109. DRAG DROP 

Answer: 


Q110. Which three options are characteristics of data center evolution? (Choose three.) 

A. consolidation 

B. virtualization 

C. automation 

D. standardization 

E. optimization 

F. modulation 

Answer: A,B,C