Exam Code: 200-355 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-355 Exam.

2021 Jul psyc 200-355 wifund:

Q181. What is the approximate time difference for a client to perform an intracontroller roam compared to an intercontroller roam? 

A. 1 ms 

B. 10 ms 

C. 20 ms 

D. 30 ms 

Answer: B 


Q182. Which key combination provides a detailed wireless connection status for an Apple MacBook running 10.6? 

A. Command + Click the SSID of the network 

B. Alt + Click the SSID of the network 

C. Command + the Airport icon 

D. Option + the Airport icon 

E. Ctrl + the Airport Icon 

F. Option + Click the SSID of the network 

Answer: D 


Q183. What is the maximum number of access points supported on Cisco WCS with an enterprise license? 

A. 5,000 

B. 10,000 

C. 50,000 

D. 100,000 

Answer: C 


Q184. RAG DROP 

Answer: 


Q185. Which statement describes a security weakness of a WPA2 with a PSK? 

A. The compromised key can be used for another connection. 

B. The key can be eavesdropped from the wireless medium. 

C. The key can be recreated from a few eavesdropped frames. 

D. The key is not case-sensitive and is vulnerable to compromise by brute-force methods. 

Answer: A 


200-355  test preparation

Refresh wi fund 200-355 wifund:

Q186. Which statement about an infrastructure basic service set is true according to IEEE 802.11 specifications? 

A. The set also is called an ad hoc network. 

B. The BSSID is generated from the first wireless client that starts up in the IBSS. 

C. The set enables the use of ESS. 

D. No signals are relayed from one client to another client. 

Answer: C 


Q187. A customer mounted three new APs in a small business. After configuring the IP address, users still could not access the web through the new access points. What two configurations are needed to fix this? (Choose two.) 

A. Security parameters 

B. Gateway address 

C. Service Set ID 

D. Antenna option 

E. EAP Authentication 

F. Unique AP Name 

Answer: B,C 


Q188. In the current RF environment, the noise floor is -95 dBm. A tablet needs an SNR of 25 dB to transmit at the required speed. What must the RSSI cell edge be to meet the required SNR? 

A. -120 dBm 

B. -90 dBm 

C. -70 dBm 

D. -60 dBm 

E. -50 dBm 

Answer: C 


Q189. Which key is established using the four-way handshake during the WPA authentication process? 

A. Pairwise Master Key 

B. Pairwise Multiple Key 

C. Pairwise Session Key 

D. Pairwise Transient Key 

E. Pairwise Transverse Key 

Answer: D 


Q190. What three components must be the same on a controller and the RADIUS server when adding a RADIUS server to a WLC? (Choose three.) 

A. Username 

B. Shared Secret 

C. Index Priority 

D. Port Number 

E. IP Address 

F. Network Mask 

Answer: B,D,E