Act now and download your Cisco 200-355 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-355 tutorials. Download Most up-to-date Cisco Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-355 with a classic professional.

2021 Jul ccna wireless ebook:

Q221. All equipment is operational. Through which two methods can a wireless client receive an IP address when associating to the WLAN? (Choose two.) 

A. The clients can receive an IP address from SW1. 

B. Tie clients can receive an IP address from WLC1. 

C. The clients will not receive an IP address from either DHCP server because of overlapping address ranges. 

D. The clients can receive an IP address in a round-robin maner from either SW1 or WLC1. 

E. The clients can use a static IP address. 

Answer: B,E 


Q222. What three characteristics are components of mobility anchoring? (Choose three.) 

A. enabled as a global setting 

B. enabled on a per WLAN basis 

C. restricts clients to a specific subnet 

D. client traffic is tunneled to predefined WLC(s) 

E. only one mobility anchor is allowed per WLAN 

F. acts as master controller for a mobility group 

Answer: B,C,D 


Q223. You are setting up a laptop to connect to the wireless network of your organization. The protocols that are used for the corporate network are WPA2 Enterprise, PEAP, and AES. Which three parameters do you need to configure in the Windows 7 wireless network properties for this connection? (Choose three.) 

A. VLAN 

B. encryption type 

C. authentication method 

D. VRF 

E. security type 

F. IP address 

Answer: B,C,E 


Q224. Which two formats are available for Cisco WCS reports? (Choose two.) 

A. PDF 

B. CSV 

C. HTML 

D. TXT 

Answer: A,B 


Q225. A wireless bridge is being installed near an airport. An organization informs the city council about complying with max power levels that could be used and settings on any 5GHz channels used that might interfere with the airport radar. What organization is this? 

A. Institute of Electrical and Electronics Engineers 

B. Internet Engineering Task Force 

C. Federal Communications Commission 

D. Wireless Fidelity Alliance 

Answer: C 


2passeasy.com

Up to the immediate present sos mi hombre cap 200-355:

Q226. Which option best describes the limitation of a client that is attempting to manage a WLC while using the client wireless adapter connection to the wireless infrastructure? 

A. Controllers must be managed using only secure protocols (that is, SSH and HTTPS), not nonsecure protocols (that is, HTTP and Telnet). 

B. Read-write access is not available; only read-only access is supported. 

C. Uploads and downloads from the controller are not allowed. 

D. Wireless clients can manage other controllers, but not the same controller and the AP to which the client is associated. 

Answer: C 


Q227. Refer to the exhibit. 

Which syslog facility option is shown? 

A. an information field, which is added to every message that comes from the WLC 

B. a security feature, which is set on the syslog server 

C. the type of syslog server 

D. the Cisco WLC identifier for this syslog server 

Answer: A 


Q228. What encryption standards describe WPA and WPA2? 

A. WPA mandates AES with TKIP optional, WPA2 mandates TKIP 

B. WPA mandates TKIP with AES optional, WPA2 mandates AES 

C. WPA mandates CKIP, WPA2 mandates AES 

D. WPA mandates CKIP with AES optimal, WPA2 mandates AES 

Answer: B 


Q229. Which two pieces of information are needed for the wireless client to connect to the wireless network? (Choose two.) 

A. SSID 

B. security settings 

C. channel number 

D. AP name 

Answer: A,B 


Q230. Which statement about the impact of configuring a single SSID to support TKIP and AES encryption simultaneously is true? 

A. The overhead associated with supporting both encryption methods significantly degrades client throughput. 

B. Some wireless client drivers might not handle complex SSID settings and may be unable to associate to the WLAN. 

C. This configuration is unsupported and the Cisco Wireless Control System generates alarms continuously until the configuration is corrected. 

D. This configuration is common for migrating from WPA to WPA2. No problem is associated with using this configuration. 

Answer: B