Pass4sure older Cisco professors as well as professionals may say yes to that Pass4sure Cisco 200-355 test questions and answers are usually almost appropriate. The complete fee of Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals was almost 95 percent. Previously mentioned s, were able to prove the 200-355 research components made valuable reference with regard to Cisco prospects. Our 200-355 pdf definitely worth the examinees sparing no effort to examine. You can bet your own trunk you will have a positive result through the Pass4sure Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals practice tests.

2021 Jul compacta 200-355 wifund:

Q231. Which spread spectrum technique uses 11-bit chips to transmit 1 bit of data over a 22-MHz channel? 

A. DSSS 

B. FHSS 

C. OFDM 

D. MIMO 

E. CCK 

Answer: A 


Q232. Refer to the exhibit. 

Cisco WCS version 7.0 has a configuration mismatch with what is actually running in the controller. Which menu leads to the Audit Status Report? 

A. Security 

B. Monitor 

C. Configure 

D. Services 

E. Administration 

F. Tools 

Answer: C 


Q233. Which three WLC debug commands are appropriate to troubleshoot a wireless client that is associated to an AP? (Choose three.) 

A. debug capwap 

B. debug mac addr 

C. debug dot11 

D. debug dhcp 

E. debug ap 

F. debug dtls 

Answer: B,C,D 


Q234. A customer cannot access the GUI on the Cisco 5508 Wireless Controller from the management interface due to network failure. Which interface can the customer use to access the WLC GUI until the network issues are resolved? 

A. virtual 

B. dynamic 

C. console port 

D. service port 

Answer: D 


2passeasy.com

Abreast of the times 200-355 refund cbt nuggets:

Q235. An engineer is using a predictive survey tool to estimate placement of APs in a carpeted office space. Most interior walls should be assigned which attenuation value? 

A. 2 dB 

B. 3 dB 

C. 4 dB 

D. 5 dB 

Answer: B 


Q236. You have a lightweight AP that has been moved to a new subnet and has become stranded because DNS and DHCP servers are unavailable. The AP cannot connect to the controller. 

When connected to the console port, which three minimum parameters must you configure? (Choose three.) 

A. AP IP address 

B. controller name 

C. AP hostname 

D. default gateway IP address 

E. controller IP address 

F. username and password 

Answer: A,D,E 


Q237. When a guest client is authenticated, which type of connection is created between the controller-based AP and the client? 

A. as SSL connection 

B. a TLS encrypted tunnel 

C. an unsecured connection 

D. a 802.1x/EAP tunnel 

E. an IPsec tunnel 

Answer: C 


Q238. An engineer would like to setup secure authentication for a wireless network that will utilize single sign-on. Which two authentication methods can be used to accomplish this? (Choose two.) 

A. LDAP 

B. RADIUS 

C. Local authentication 

D. WEP 

E. PSK 

Answer: A,B 


Q239. Which two actions would you use to begin to troubleshoot an access point that fails to join a wireless LAN controller successfully? (Choose two.) 

A. SSH to the AP. 

B. SSH to the Cisco WCS. 

C. SSH to the Cisco WLC. 

D. Issue the Cisco WLC command debug capwap events enable 

E. Issue the Cisco WLC command show capwap events 

Answer: C,D