Our own Cisco technicians will always be looking for a way to decipher the most recent 200-355 on the internet questions. You can obtain the most recent 200-355 places on our Ucertify website. All of us not just offer 200-355 pdf examinations but also the software version. Ucertify 200-355 test powerplant results in a simulator from the atmosphere once the 200-355 appears, supplies a excellent chance to apply your Cisco test communicative atmosphere. According to your own exam preparing, you can choose any kind of 200-355 version to examine flexibility. Transferring 200-355 exam will end up more simple more quickly simply by learning Cisco 200-355 apply examinations.

2021 Jul chefs choice knife sharpener 200-355:

Q81. When using DHCP option 43, the discovery option supports vendor specific identifiers in order to obtain what IP address? 

A. core router's gateway 

B. closest distribution switch 

C. local WLAN controller 

D. local Radius Server 

Answer: C 


Q82. Which action secures the SNMPv2C protocol in a Cisco WLC? 

A. configure new communities and disable default communities 

B. use digital certificates to authenticate and encrypt transmissions 

C. enable password or transfer encryption 

D. set a username and difficult-to-guess password 

Answer: A 


Q83. The wireless network is using controller-based APs and version 7.0 MR1. The APs appear to be connected properly to the controllers. A wireless user near one of the APs reports that they are unable to connect to the network with their pre-shared key. 

Which option shows the GUI path where you can check the connection status of that client? 

A. WLANs > WLAN_ID > Advanced 

B. Security > Clients 

C. Security > Advanced > Clients 

D. Monitor > Clients 

E. Wireless > 802.11b/g/n > clients 

Answer: D 


Q84. Refer to the exhibit. 

Which GUI item do you click to configure authentication and authorization in Cisco WCS? 

A. Security 

B. Monitor 

C. Configure 

D. Services 

E. Administration 

F. Tools 

Answer: E 


Q85. What is the function of the Cisco AnyConnect DART tool? 

A. creates a compressed bundle of client logs and information 

B. visualizes a WLAN environment, showing the possible locations of problems 

C. gathers statistics from neighboring clients for comparison to the baseline 

D. helps to troubleshoot a WLAN connection by using easy-to-use wizards and statistic viewers 

Answer: A 


200-355  download

Abreast of the times fiat hitachi fh 200-355:

Q86. An engineer wants to set up guest wireless that requires users to log in via a splash page prior to accessing the network. Which authentication method should be configured? 

A. LDAP 

B. RADIUS 

C. local authentication 

D. WebAuth 

E. PSK 

Answer: D 


Q87. During an upgrade, the wireless infrastructure has seen a few access points join and then drop off the network. After further investigation, it appears the access points may have an IOS code version that is causing issues. Where in the controller is this information found? 

A. GUI > Wireless > Access Point > General 

B. CLI > show ap image all 

C. GUI > Monitor > Software Version 

D. CLI > show sysinfo 

Answer: A 


Q88. Which three items are allowed on an Ethernet trunk port? (Choose three.) 

A. autonomous AP 

B. FlexConnect AP 

C. local AP 

D. monitor AP 

E. rogue detector AP 

F. sniffer AP 

G. SE-Connect AP 

H. Cisco WLC 

Answer: A,B,E 


Q89. The results of a Cisco WCS client troubleshooting tool are summarized into a simple visual representation of a four-part progression of the connection status for a wireless client. 

What are the four parts? (Choose four.) 

A. client MAC address 

B. 802.11 authentication 

C. IP address assignment 

D. 802.11 association 

E. successful association 

F. authentication method 

G. SSID 

H. client radio type 

Answer: B,C,D,E 


Q90. What three components are required to configure Mobility Group Members between Wireless LAN Controllers? (Choose three.) 

A. Controller Management IP Address 

B. Controller Virtual IP Address 

C. Controller Multicast IP Address 

D. Controller MAC Address 

E. Controller Mobility Group Name 

F. Controller AP Management IP Address 

G. Controller RF Group Name 

Answer: A,D,E