Act now and download your Cisco 200-355 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-355 tutorials. Download Down to date Cisco Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-355 with a classic professional.

2021 Jul mve 200-355 wifund:

Q51. What 802.1x role is responsible for moving a port to the authorized state? 

A. Supplicant 

B. Authenticator 

C. Authentication Server 

D. RADIUS Server 

Answer: B 


Q52. Which option describes why most wireless phones and tablets do not use 802.11a/n and 40 MHz channels? 

A. a lack of radio range when using these radios 

B. a lack of device battery capacity to operate concurrent a/b/g/n radios 

C. a lack of cooling in the device necessary to operate these radios 

D. These radios would require the devices to be larger. 

Answer: B 


Q53. Which single tool helps to troubleshoot client-related issues in a WLAN? 

A. The show and debug commands on the controller. 

B. The show commands on the AP. 

C. Client templates on the Cisco WCS. 

D. Client troubleshooting on the Cisco WCS. 

Answer: D 


Q54. What are four features of WPA? (Choose four.) 

A. a larger initialization vector, increased to 48 bits 

B. a message integrity check protocol to prevent forgeries 

C. authenticated key management using 802.1X 

D. support for a key caching mechanism 

E. unicast and broadcast key management 

F. requires AES-CCMP 

Answer: A,B,C,E 


Q55. A network engineer is troubleshooting a LAP that is unable to join the controller and receives the message below: 

LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG. No more AP manager IP addresses remain What does the log indicate? 

A. Two or more LAPs have the same IP address. 

B. An AP manager has the same IP address as another AP manager. 

C. A LAP has the same IP address as the AP manager. 

D. Two or more controllers have the same IP address. 

Answer: C 


200-355  free practice exam

Replace ccna wireless study guide:

Q56. Which official port should be used when configuring external RADIUS authentication on a Cisco WLC version 7.0? 

A. 49 

B. 1645 

C. 1646 

D. 1812 

E. 1813 

Answer: D 


Q57. Old 2.4-GHz wireless laptops are unable to connect. What is the most likely cause of this problem? 

A. WLAN > General properties are incorrectly configured. 

B. WLAN > QoS properties are incorrectly configured. 

C. WLAN > Security properties are incorrectly configured. 

D. WLAN > Advanced properties are incorrectly configured. 

E. Wireless > AP > 802.11 b/g/n AP is incorrectly configured. 

F. Wireless > AP > 802.11 b/g/n > Network is incorrectly configured. 

Answer: F 


Q58. Tablets and other wireless clients are unable to connect at any 802.11 n data rates. What is the most likely cause of this problem? 

A. WLAN > General properties are incorrectly configured. 

B. WLAN > QoS properties are incorrectly configured. 

C. WLAN > Security properties are incorrectly configured. 

D. WLAN > Advanced properties are incorrectly configured. 

E. Wireless > AP > 802.11 a/n is incorrectly configured. 

F. Wireless > 802.11a/n > Network is incorrectly configured. 

Answer: C 


Q59. What are the interface statuses of a lightweight AP working in rogue-detection mode? 

A. radios turned off, Ethernet interface up 

B. radios and Ethernet interfaces up 

C. radios turned on, Ethernet interface shut down 

D. radios turned on, Ethernet interface status controlled by Cisco WLC 

Answer: A 


Q60. During a wireless site survey, the signal strength drops significantly when outside of the room containing the access point. The building is made of wood and drywall. This is an example of which wireless anomaly? 

A. absorption 

B. refraction 

C. fading 

D. multipath 

E. reflection 

Answer: A