Pass4sure Exam Engine Functions: 1. Cisco Cisco 200-355 exam provides questions and answers inside details. Two. Take a Cisco prep check before you buy that. 3. Promptly update the Cisco 200-355 exam dump. 4. Almost 100% guarantee on the Cisco exam questions and answers. 5. The Cisco certification stimulation exam is analogous to the real Cisco exam.

2021 Aug ipexpert ccna wireless 200-355:

Q11. What is the difference between the IEEE, the WiFi Alliance, and the FCC, ETSI, and TELEC? 

A. The IEEE and FCC are responsible for the standards that apply to wireless networks. The WiFi Alliance, ETSI, and TELEC are the governmental agencies that regulate compliance with local standards. 

B. The IEEE is responsible for Layer 1 and Layer 2 protocols. The WiFi Alliance is responsible for interoperability testing. The FCC, ETSI, and TELEC are responsible for radio frequency and transmission power-level regulations and standards in the U.S., Europe, and Japan. 

C. The IEEE is responsible for Layer 1 and Layer 2 protocols. The FCC, ETSI, and TELEC are responsible for interoperability testing and compliance. The WiFi Alliance is responsible for radio frequency and transmission power-level regulations and standards on a global basis. 

D. The IEEE and FCC are responsible for the Layer 3 protocol support and frequency and power-level regulations in the United States. ETSI and TELEC are responsible for frequency and power-level regulations in Europe and Japan. The WiFi Alliance is responsible to interoperability testing. 

Answer: B 


Q12. Which type of authentication is used initially by a controller-based AP so that a guest client can get an IP address? 

A. 802.1x 

B. EAP 

C. LEAP 

D. open authentication 

E. TLS 

F. SSL 

Answer: D 


Q13. Which description best describes upfade in a multipath environment? 

A. In this situation, multiple signal paths are not sent at exactly the same time. The receiver receives a positive crest on the primary signal and a negative crest on the secondary signal. 

B. In this situation, the multiple signal paths are distorted and difficult to understand. 

C. In this situation, the multiple signal paths are weaker than they should be because the signals are out of phase with each other. 

D. In this situation, the signal is stronger than it should be because multiple signal paths are received twice at exactly the same time, which results in the multiple signals being in-phase. 

Answer: D 


Q14. When a wireless guest network is implemented using auto-anchor mobility in a controller-based wireless network, which controller is responsible for a guest client's IP address and their security configuration? 

A. any controller that supports the same VLAN 

B. foreign controller 

C. anchor controller 

D. master controller 

E. RF group master controller 

Answer: C 


Q15. If an antenna has a dBd of 8.6, what is the dBi value? 

A. 6.2 

B. 6.46 

C. 8.6 

D. 10.74 

E. 12.88 

Answer: D 


200-355  exam cram

Down to date ipexpert ccna wireless 200-355:

Q16. Refer to the exhibit. 

What does the yellow shield with the exclamation mark indicate? 

A. The network uses open authentication and no encryption. 

B. The network uses an unsupported channel. 

C. The signal is too distorted to connect. 

D. The AP that is transmitting this SSID uses the wrong RF domain. 

E. This is the ad-hoc network. 

Answer: A 


Q17. What are two security threats to wireless networks? (Choose two.) 

A. ad-hoc networks 

B. client misassociation 

C. port redirection 

D. cross-site scripting 

Answer: A,B 


Q18. Which two algorithms are available in RRM? (Choose two.) 

A. coverage-hole detection 

B. dynamic channel assignment 

C. RSSI normalizer 

D. transmitting channel expander 

E. rogue detection 

Answer: A,B 


Q19. Refer to the exhibit. A customer is determining whether a Windows 7 laptop is operating on the correct IEEE 802.11 standard. Which standard is being used by the laptop in the exhibit? 

A. 802.11b 

B. 802.11g 

C. 802.11n 

D. 802.11p 

Answer: C 


Q20. Which interface is used to connect the foreign and anchor controllers? 

A. management 

B. service 

C. virtual 

D. dynamic 

Answer: A