Cause all that matters here is passing the Cisco 200-401 exam. Cause all that you need is a high score of 200-401 Managing Industrial Networks with Cisco Networking Technologies exam. The only one thing you need to do is downloading Actualtests 200-401 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Jul vitobloc 200 em-401/549:

Q21. - (Topic 2) 

Which two ports does EtherNet/IP use to communicate? (Choose two.) 

A. TCP 44818 

B. UDP 44818 

C. TCP 502 

D. UDP 502 

E. TCP 2222 

F. UDP 2222 

Answer: A,F 


Q22. - (Topic 4) 

In which two ways could you minimize the impact of monitoring an industrial network? (Choose two.) 

A. Send random messages to a device and see what the response is. 

B. Do frequent ping sweeps to industrial devices to check for their proper operations. 

C. Make a copy of all the network traffic and analyze it offline. 

D. Use an industrial-network-grade IDS-IPS system. 

Answer: C,D 


Q23. - (Topic 2) 

An administrator has connected devices to an industrial switch and, for security reasons, wants the dynamically learned MAC addresses from the address table added to the running configuration. What must be done to accomplish this? 

A. Enable port security and use the keyword sticky. 

B. Set the switchport mode to trunk and save the running configuration. 

C. Use the switchport protected command to have the MAC addresses added to the configuration. 

D. Use the no switchport port-security command to allow MAC addresses to be added to the configuration. 

Answer: A 


Q24. - (Topic 4) 

An Ethernet cable is attached to a PC NIC and then attached to a switch port. The PC power is turned on and the switch port link LED turns green. The link light indicates what two conditions? (Choose two.) 

A. Layer 2 communication has been established between the PC and switch. 

B. The PC has received a DHCP address. 

C. Traffic is being sent from the switch to the PC. 

D. If flashing, the green LED indicates port speed of 100 Mb/s. 

E. The Layer 1 media is functioning between the PC and switch. 

F. The switch port is functioning as a half-duplex connection. 

Answer: A,E 


Q25. - (Topic 3) 

What should be done with unused conductors in copper unshielded or shielded twisted-pair network cables? 

A. terminate in their characteristic impedance 

B. trim back and properly insulate 

C. connect to protective earth 

D. splice to a used conductor 

Answer: A 


200-401  exam cram

Improve vitobloc 200 em-401/549:

Q26. - (Topic 2) 

What is the purpose of Spanning Tree Protocol? 

A. to prevent routing loops 

B. to create a default route 

C. to provide multiple gateways for hosts 

D. to maintain a loop-free Layer 2 network topology 

E. to enhance the functions of SNMP 

Answer: D 


Q27. - (Topic 5) 

Which two pieces of information are commonly tracked as part of a change management process? (Choose two.) 

A. reason for the change 

B. names of people involved in the change 

C. return on investment related to the change 

D. SWOT analysis related to the change 

E. scatter diagrams related to the change 

Answer: A,B 


Q28. - (Topic 1) 

Exhibit: Refer to the exhibit. What are three traffic and interconnection requirements for the devices in the exhibit? (Choose three.) 

A. The EtherNet/IP drive connections are in a high-voltage area and need protection from electromagnetic noise, so.shielded cable that is rated for 600 V.is advised. 

B. EtherNet/IP devices such as the controller, drive, VoIP phone, and IP camera should be in the same VLAN. 

C. CIP traffic has the highest bandwidth requirement so it needs the highest QoS setting. 

D. EtherNet/IP drive traffic has high sensitivity to random drops, latency, and jitter. 

E. Real-time motion control and VoIP traffic can share the same VLAN with the proper QoS setting. 

F. IEEE1588 and PTP are important for ensuring real-time synchronization. 

Answer: A,D,F 


Q29. - (Topic 5) 

A router is not operating as expected and the network administrator wants to verify that the router booted using the correct IOS image. Which command should be used to determine which IOS is running on the router? 

A. show flash 

B. show version 

C. show memory 

D. show startup-config 

E. show config-register 

Answer: B 


Q30. - (Topic 4) 

The network administrator is using a Windows PC application that is called putty.exe for remote communication to a switch for network troubleshooting. Which two protocols could 

be used during this communication? (Choose two). 

A. SNMP 

B. HTTP 

C. Telnet 

D. RMON 

E. SSH 

Answer: C,E