Want to know Testking 200-401 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Managing Industrial Networks with Cisco Networking Technologies certification experience? Study Realistic Cisco 200-401 answers to Abreast of the times 200-401 questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 200-401 (Managing Industrial Networks with Cisco Networking Technologies) test on your first attempt.

2021 Aug robertshaw 200-401:

Q11. - (Topic 5) 

Which parameter would you tune to affect the selection of a static route as a backup, when a dynamic protocol is also being used? 

A. hop count 

B. administrative distance 

C. link bandwidth 

D. link delay 

E. link cost 

Answer: B 


Q12. - (Topic 1) 

Which option allows an EtherNet/IP I/O device to be safely installed where it is subject to water immersion? 

A. The device is rated IP20 and the power wiring is installed securely to the terminal block. 

B. The device is rated IP67 and a power cordset.is used. 

C. The device is rated IP67 and immersed to 10 m. 

D. The device is rated IP20 and immersed to 10 m. 

Answer: B 


Q13. - (Topic 1) 

Which of the following correctly pairs the dotted decimal subnet mask with the correct number of binary bits that represent the subnet mask? 

A. 255.255.255.192 and /25 

B. 255.255.255.248 and /28 

C. 255.255.255.224 and /26 

D. 255.255.255.248 and /27 

E. 255.255.255.240 and /28 

F. 255.255.255.240 and /16 

Answer: E 


Q14. - (Topic 1) 

What are two benefits of a star network topology? (Choose two.) 

A. Disruption of the entire network is not required when adding new machines. 

B. Any problem which leaves the network inoperable can be traced to the central hub. 

C. This network type requires less cable as compared to linear bus topology. 

D. The performance of one of the numerous nodes cannot reflect on the performance of other nodes. 

E. The performance of the entire network is directly dependent on the performance of the hub. 

Answer: A,B 


Q15. - (Topic 1) 

A small manufacturing company has a Class C network address on the plant floor and needs to create five subnets, each accommodating 25 endpoints. Which subnet mask needs to be configured? 

A. 255.255.240.0 

B. 255.255.255.128 

C. 255.255.255.192 

D. 255.255.255.224 

E. 255.255.255.240 

F. 255.255.255.248 

Answer: D 


200-401  practice test

Refresh 401 biscayne blvd. r-200:

Q16. - (Topic 5) 

What does the Cisco PSIRT issue for significant security issues that directly involve Cisco products and require an upgrade, fix, or other customer action? 

A. Cisco Security Advisories 

B. Cisco Security Responses 

C. Cisco Security Notices 

D. Cisco Security Bulletins 

Answer: A 


Q17. - (Topic 4) 

At which Layer would you check ACLs for TCP ports being blocked? 

A. Layer 1 

B. Layer 2 

C. Layer 3 

D. Layer 4 

Answer: D 


Q18. - (Topic 4) 

You are a called upon to troubleshoot connectivity problems to a network device on a production floor. You have used ping and traceroute to verify that you cannot connect to the device from the management network. The network is 209.165.202.128/27 and the device has been given the IP address 209.165.202.158 and mask 255.255.255.224. You have verified that you can reach the device with your computer connected to the same switch as the device..What could be the cause of this problem? 

A. The device is set to the wrong subnet mask. 

B. The device is set to the wrong IP address. 

C. The device has no IP default gateway. 

D. The device is connected to a switchport in the wrong VLAN. 

Answer: C 


Q19. - (Topic 1) 

Exhibit: Refer to the exhibit..Which port should a PLC with IP address 192.168.3.65 be plugged into in order to communicate to the rest of the network? 

A. FastEthernet1/1 

B. FastEthernet1/2 

C. FastEthernet1/3 

D. FastEthernet1/4 

E. FastEthernet1/5 

Answer: C 


Q20. - (Topic 2) 

Exhibit: 

Refer to the exhibit. An industrial ruggedized network device needs to be installed in the place of the icon labeled Network Device to accommodate a leased line attachment to the Internet. Which network device and interface configuration meets the minimum requirements for this installation? 

A. a router with two Ethernet interfaces 

B. a switch with two Ethernet interfaces 

C. a router with one Ethernet and one serial interface 

D. a switch with one Ethernet and one serial interface 

E. a router with one Ethernet and one modem interface 

Answer: C