Exam Code: 200-601 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Managing Industrial Networking for Manufacturing with Cisco Technologies
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-601 Exam.

2021 Jul 200-601 exams

Q1. To ensure ProfiNET Layer 2 Class-of-Service markings from ProfiNET devices are trusted by the switch, which command must be entered on the interface attached to the device? 

A. switch(config-if)#mls qos trust cos 

B. switch(config-if)#qos trust cos 

C. switch(config-if)#profinet cos trust 

D. switch(config-if)#trust qos cos 

Answer: A 


Q2. Which is an issue with running CIP Motion on a REP network and identifies an alternate resiliency protocol that works for CIP Motion? 

A. CIP Motion requires a star topology which is not supported by REP. DLR is a suitable resiliency protocol for CIP motion. 

B. REP convergence is not fast enough. DLR is a suitable resiliency protocol for CIP motion. 

C. CIP Motion requires a star topology which is not supported by REP. RPVST+.is a suitable resiliency protocol for CIP motion. 

D. REP convergence is not fast enough. RPVST+.is a suitable resiliency protocol for CIP motion. 

Answer: B 


Q3. Which in-depth approach is used when deploying defense in an industrial zone? 

A. Use PLCs and control systems from multiple vendors in such a way that the process will become resilient for failures of one vendor. 

B. Deploy two factor authentications for all operators which need to login remote while working from home. 

C. Collect log files at a central location for easy back-up and encryption to provide privacy. 

D. Create multiple zones in the industrial zone and protect / inspect traffic between the zones with firewalls and intrusion monitors. 

Answer: D 


Q4. Which statement is correct regarding ProfiNET communication classes? 

A. ProfiNET-RT traffic is carried in UDP and TCP packets B. ProfiNET-NRT is used to carry time critical status information 

C. ProfiNET-IRT requires switches with hardware time scheduling capabilities 

D. ProfiNET-NRT is prioritized as Layer-2 Class-of-Service 1 (CoS 1) 

Answer: C 


Q5. Which three network mechanisms can be used for securely segmenting an industrial network? (Choose three) 

A. VLANs 

B. OSPF 

C. REP 

D. VRFs 

E. Firewalls 

F. Spanning-tree 

Answer: A,D,E 


200-601  free download

Replace 200-601 exams:

Q6. Which statement is true regarding ProfiSAFE? 

A. ProfiSAFE traffic must be carried on a network that is physically.separated from automation traffic 

B. ProfiSAFE relies on the error detection mechanisms of Ethernet and TCP/IP to determine if there are network errors 

C. ProfiSAFE can be used in safety applications up to Safety Integrity Level 3 (SIL3) 

D. ProfiSAFE is only used by ProfiBUS PA and ProfiBUS DA devices 

Answer: C 


Q7. Profinet has been disabled on a Cisco Industrial Ethernet switch, which.CLI commands correctly enable ProfiNET on VLAN 10? 

A. switch(config)#profinet switch(config)#profinet vlan 10 

B. switch#enable profinet switch(config)#profinet vlan 10 

C. switch(config)#profinet switch(config)#vlan 10 switch(config-vlan)#profinet 

D. switch#enable profinet switch(config)#vlan 10 switch(config-vlan)#profinet 

Answer: A 


Q8. What percentage of an I/O connection would you set the RPI in order to ensure the application has the most current data? 

A. RPI at 50% of IO rate 

B. RPI at 25% of IO rate 

C. PI to 25% of PAC scan rate 

D. Set RPI to 50% of PAC scan rate 

Answer: A 


Q9. Which describes the relationship between a workgroup bridge? 

A. Wired clients of a workgroup bridge can communicate, through the workgroup bridge, with wireless clients of an autonomous or a controller-based access point 

B. Wireless clients of a controller-based AP can communicate, through the workgroup bridge, with wireless clients of an autonomous access point 

C. Wireless clients of an autonomous access point can communicate with wired clients of a workgroup bridge, but Wireless clients of a controller-based access point cannot communicate with wired clients of a workgroup bridge 

D. Wireless clients of a controller-based access point can communicate with wired clients of a workgroup bridge, but Wireless clients of an autonomous access point cannot communicate with wired clients of a workgroup bridge 

Answer: A 


Q10. What security component can be deployed to increase the defense in depth and specifically can be positioned against 'man-in-the-middle' attack? 

A. Deploy 802.1AE 

B. Deploy 802.1X 

C. Deploy 802.1Q 

D. Deploy 802.1AX 

Answer: A