If you want to pass the Cisco 200-601 real exam smoothly from the first attempt, Ucertify can be your initial and greatest choice. It provides you the most efficient and genuine Cisco preparation materials. And the team of professors can be devoted to be able to updating the questions in basis of the most recent Cisco Cisco exam syllabus. So we all promise which you will get the latest Cisco 200-601 exam training materials. Your answers to each question are presented in the form of thorough explanations which help make the candidates very easily understand.

2021 Sep 200-601 exam question

Q31. When troubleshooting a high packet loss condition in the network, the.inspection area has an assessed M.I.C.E. value of M=1, I=1, C=3 and E=1. Which condition could be suspect? 

A. Use of shielded Patch Cables, Bonded on one end only. 

B. Use of unshielded Patch Cables. 

C. Broken seal on bulkhead connector. 

D. Oxidation on Shielded RJ45 Patch Plug 

Answer: D 


Q32. Which two are possible solutions to control which devices can communicate between industrial zones? (Choose two) 

A. Use per zone private IP addressing and deploy NAT to control traffic between zones 

B. Put access control lists on switches connecting industrial zones to control traffic 

C. Attach each zone to a firewall to control intra-zone traffic 

D. Deploy QoS traffic shaping to limit the volume of traffic between industrial zones 

E. Deploy an IDS system between the zones to control intra-zone traffic 

Answer: B,C 


Q33. Refer to the exhibit. 

Which two parameters can be used to diagnose an overloaded system? (Choose two) 

A. Ethernet Port 1 Speed 

B. Module Resource Allocation Actual Rate 

C. Class 3 Received bytes per second 

D. Media Counters Alignment Errors 

E. TCP Connections Active 

Answer: B,E 


Q34. It is common to use Resilient Ethernet Protocol (REP) on the manufacturing floor as a resiliency protocol, as opposed to the Enterprise where it is not generally deployed. What are two reasons why REP is more suitable for the plant floor? (Choose two) 

A. REP is only supported on Industrial Ethernet switches, it is not supported on Catalyst switches. 

B. REP converges faster than Spanning Tree, allowing for greater network availability. 

C. REP supports Industrial Ethernet protocols better because it moves the packets faster. 

D. Running dual cables from.access switches.to.an aggregation.switch can have a much higher cost on the plant floor than in the Enterprise and running a ring protocol like REP provides resiliency at a lower cost. 

E. Industrial protocols can be negatively impacted by the number of nodes the Ethernet frame traverses, REP provides a topology with no more than 3 nodes for any data path. 

Answer: B,D 


Q35. Refer to the exhibit. Which lines represent an I/O connection running at a 20ms RPI? 

A. 2919, 2923, 2926 

B. 2920, 2926, 2929 

C. 2922, 2929, 2935 

D. 2914, 2915, 2916 

Answer: A 


2passeasy.com

Improve 200-601 torrent:

Q36. Refer to the exhibit. 

Which values are correct for AP 2 to allow for efficient roaming? 

A. Channel 6, SSID Sittingduck, BSSID 00:0a:0b:0c:0d:0e 

B. Channel 1, SSID Sittingduck, BSSID 00:01:02:03:04:05 

C. Channel 1, SSID Sittingduck, BSSID 00:0a:0b:0c:0d:0e 

D. Channel 6, SSID Sittingduck, BSSID 00:01:02:03:04:05 

Answer: A 


Q37. Which option best describes the ProfiNET Discovery and Configuration Protocol (DCP)? 

A. Can be used to override both static and dynamically (DHCP/BOOTP) assigned IP addresses 

B. Cannot be used to reset a device to factory defaults 

C. Is only supported in Conformance Class B and C devices 

D. Uses the ProfiNET-IRT communication class 

Answer: A 


Q38. Which scenario represents the correct configuration to support the SSIDs of this autonomous access point? 

A. 

B. 

C. 

D. 

Answer: D 


Q39. Which five are characteristics that describe Cisco Industrial switches? (Choose five) 

A. Din rail mount 

B. 19 inch rack mount 

C. Fanless 

D. Fans 

E. Swappable SD flash card 

F. Alarm relay 

G. -5oC to 45oC operating environment 

H. ProfiNET conformance class C compliance 

Answer: A,B,C,E,F 


Q40. Refer to the exhibit. 

What issue does this topology present for the represented traffic flow? 

A. Standard Produce/Consume traffic is not suitable for an 802.11 wireless environment. 

B. Only one of the Work Group Bridges can transmit at a time, because 802.11 is half duplex. 

C. The Converged Plant-wide Ethernet best practices for 802.11 wireless don't allow for PAC to PAC traffic. 

D. I/O control traffic should utilize the 2.4 GHz band based on best practices. 

Answer: B