Exam Code: 210-060 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco Collaboration Devices v1.0
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 210-060 Exam.

2021 Jun 210-060 Study Guide Questions:

Q1. Which command is used to troubleshoot calls as they enter and leave a PRI connection? 

A. Debug isdn q 931 

B. Show voice call summary 

C. Debug voip dialpeer 

D. Show dial-peer voice summary 

Answer: A 


Q2. What is needed to support SIP Early Media? 

A. Media Termination Point 

B. Transcoder 

C. Annunciator 

D. Conference Bridge 

E. DSP 

F. Route List 

Answer: A 


Q3. An SCCP IP phone places a call to a SIP phone that is registered to the same Cisco Unified Communications Manager Express. During the active call, call waiting indicates a second call is incoming to the handset, but the user decides to ignore it. In this scenario, what is the combined total number of signaling conversations and media flows that used the SCCP phone as an endpoint? 

A. 2 

B. 3 

C. 4 

D. 5 

E. 6 

Answer: B 


2passeasy.com

Up to the minute 210-060 rapidshare:

Q4. Which Cisco Unified Communications Manager plug in allows administrators to proactively monitor the overall health of their Cisco cluster? 

A. RTMT 

B. Cisco AXL Toolkit 

C. Cisco CTL Client 

D. Cisco JTAPI 

E. Cisco TAPS 

Answer: A 


Q5. A user reports that several IP phones in a single department are displaying a continuous "registering" message. Which fault domain should be investigated? 

A. network router 

B. Cisco Unified Communications Manager subscriber node 

C. network switch 

D. IP phones 

E. SIP gateway 

Answer: C 


Q6. An end user is experiencing performance issues with their IP phone. Which phone feature could the administrator configure to allow the end user to notify them when issues occur? 

A. Cisco Quality Report Tool 

B. System Log Management 

C. Cisco CDR Analysis and Reporting 

D. Cisco JTAPI 

Answer: A 


2passeasy.com

Accurate 210-060 study guides:

Q7. A field technician must reset a single 7965 IP phone so that it will be discovered on the network again and request an IP address from DCHP. Which steps should the network engineer provide? 

A. Have field technician select the Settings button on phone, then dial # # * * * 

B. Have field technician select the Settings button on phone, then dial # # * # # 

C. Have field technician select the Settings button on phone, then dial * * # * * 

D. Have field technician select the Settings button on phone, then dial * * # # # 

Answer: C 


Q8. What is the maximum number of digits that an ephone PIN can have to allow after-hour exempt calling privileges? 

A. 4 

B. 6 

C. 7 

D. 8 

E. 9 

Answer: D 


Q9. An administrator wants to add and configure an ephone-dn via the Cisco Unified Communications Manager Express web GUI. Which feature must be defined under telephony service configuration? 

A. auto-reg-ephone 

B. auto-reg-dn 

C. max-ephones 

D. max-dn 

E. dn-webedit 

Answer: E 


Q10. A voice engineer configured a Cisco Unified Presence client for a new employee. The CSF device and user are associated, but the end user cannot make a call using Cisco Unified Personal Communicator softphone mode..Which configuration item should be checked next to identify the issue? 

A. Client service framework 

B. Common device configuration 

C. Calling search space 

D. Route pattern 

Answer: C