Cause all that matters here is passing the Cisco 210-060 exam. Cause all that you need is a high score of 210-060 Implementing Cisco Collaboration Devices v1.0 exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection 210-060 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Aug 210-060 training:

Q11. Which three choices are required for the boot process for a Cisco IP phone? (Choose three.) 

A. TFTP services 

B. DHCP services 

C. Voice VLAN 

D. Routing protocol 

E. TCP/IP 

F. PortFast 

Answer: A,B,C 


Q12. Why is quality of service critical to voice network traffic? 

A. Voice traffic is real-time network traffic. 

B. Packets can be resent without affecting conversations. 

C. Voice traffic is bursty in nature. 

D. Voice traffic cannot be compressed. 

Answer: A 


Q13. A company has invested in an on-premises VoIP solution. For design simplicity purposes, network engineers have opted to use a single VLAN for both data and voice traffic. Shortly after implementing IP phones, customers are reporting problems. 

Which two potential problems may be reported about the calls as a result of this design decision? (Choose two.) 

A. jitter detected in voice calls 

B. problems with email latency 

C. slow internet download speeds 

D. choppy voice calls 

E. PCs are getting IP addresses but phones are not 

Answer: A,D 

77. A user is assigned more than one directory number. Which option allows one voicemail box to serve both directory numbers? 

A. Alternate Extension 

B. Notification Devices 

C. Alternate Names 

D. Message Settings 

E. Caller Input 

F. Mailbox 

Answer: A 


Q14. An end user is unable to sign into Jabber. Assuming that network connectivity has been verified, which three settings for the end user should be checked? (Choose three.) 

A. Jabber Advanced Settings 

B. Cisco Unified Communications Manager Service Profile 

C. Cisco Unified Communications Manager User Management 

D. Cisco Unified Presence Server Advanced Settings 

E. Cisco Unified Presence Server Application Listener 

F. Cisco Unified Presence Server System Topology 

G. Jabber Version 

Answer: A,B,C 


Q15. Which two options are configured on the phone configuration page within Cisco Unified Communications Manager Administrator? (Choose two.) 

A. device pool 

B. auto answer 

C. partition 

D. voice-mail profile 

E. MAC address 

Answer: A,E 


2passeasy.com

Renovate eugh c 210-060 exam:

Q16. To control telephony costs, management wants to restrict who can place long distance calls. Which two options allow for this restriction? (Choose two.) 

A. calling search space 

B. partitions 

C. route groups 

D. SIP trunk 

E. gateway 

Answer: A,B 


Q17. Which two components are needed before a user can be assigned to a Presence node? (Choose two.) 

A. Cisco Unified Communications Service 

B. service profile 

C. phone button template 

D. mobility profile 

E. device profile 

Answer: A,B 


Q18. Which Cisco Unified CME GUI menu option is used to navigate to the screen used to add or change a user name or password using the Cisco Unified CME GUI interface? 

A. Administration > Update System Info 

B. Configure > System Parameters 

C. Configure > Phones 

D. Configure > Extensions 

Answer: C


Q19. A user reports that when they receive a voicemail on their phone, they do not receive it in their email as well. Which feature on Cisco Unity Connection should be checked? 

A. Cisco Unified Messaging Service 

B. Enterprise Parameters 

C. Roles 

D. Message Waiting Indicators 

E. Alternate MWI 

Answer: A 


Q20. An administrator group is looking to on-board multiple users with Cisco Unified Communications Manager at one time. Which option should be used? 

A. Bulk Administration Tool 

B. Product Upgrade Tool 

C. Command Lookup Tool 

D. Cisco Unified Communications Manager User Options Page 

E. Cisco Upload Tool 

Answer: A