Exam Code: 210-065 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco Video Network Devices v1.0
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 210-065 Exam.

2021 Jun 210-065 Study Guide Questions:

Q1. What is the main difference between a Cisco TelePresence Multipoint Control Unit and a Cisco TelePresence Multipoint Switch? 

A. The Cisco TelePresence Multipoint Control Unit is a hardware bridge. The Cisco TelePresence Multipoint Switch is a software bridge. 

B. The Cisco TelePresence Multipoint Control Unit is a software bridge for immersive and non-immersive endpoints. The Cisco TelePresence Multipoint Switch is a hardware bridge for non-immersive endpoints. 

C. The Cisco TelePresence Multipoint Control Unit delivers automatic voice-activated switching. The Cisco TelePresence Multipoint Switch provides active presence. 

D. The Cisco TelePresence Multipoint Control Unit has a latency of less than 10 ms, whereas the Cisco TelePresence Multipoint Switch has a latency of 100 ms. 

Answer: A 


Q2. A customer wants to know the options that are available when using all Cisco TelePresence SX Series endpoints in a multisite conference that is hosted locally. What are three capabilities of the Cisco TelePresence SX20 endpoint during a native multisite call? (Choose three.) 

A. ability to change the local layout to prominent mode 

B. ability to change the layout of remote participants to prominent mode 

C. ability to change the Self-View status of remote participants 

D. ability to control the camera of remote participants 

E. ability to change the contact status of remote participants 

F. ability to change the layout of remote participants to multisite mode 

Answer: A,B,D 


Q3. Which statement is true about the Cisco TelePresence System 500-32 system regarding the HVAC needs for the room where it is installed? 

A. The system does not require any additional requirements above the normal HVAC requirements for the room. 

B. You must supply additional cooling requirements for the room. 

C. You must supply a room that has energy-efficient lighting to reduce the temperature of the room. 

D. The temperature of the room will be 10 to 20 degrees warmer than the rest of the building. 

Answer: A 


210-065  practice exam

Abreast of the times 210-065 training:

Q4. Which three features are supported by Cisco TMSPE? (Choose three.) 

A. Simplified provisioning 

B. LDAP user import 

C. Scheduling via Microsoft Outlook 

D. FindMe E. Jabber for Windows 

F. Automatic endpoint upgrades 

Answer: A,B,D 


Q5. Cisco Video Surveillance Video Encoder cards perform which function? 

A. the ability to use existing analog equipment with an IP-enabled video surveillance system 

B. the ability to convert low-resolution video to high-definition video for video surveillance 

C. the ability to stream digital media to digital media in an IP-enabled video recording environment 

D. the ability to encrypt raw video signals to secure video signals 

Answer: A 


Q6. When connecting to a pan-tilt-zoom camera to a C-Series codec, what type of cable must be used for camera control? 

A. an Ethernet crossover cable (RJ45-to-RJ45) 

B. an Ethernet cable (RJ45-to-RJ45) 

C. a serial cable (DB25-to-DB9) 

D. a VISCA cable (DB9-to-RJ45) 

Answer: D 


2passeasy.com

High value 210-065 pack:

Q7. Which Cisco Video Surveillance product contains the Cisco Video Surveillance Encoding Server? 

A. Video Communications Server 

B. Cisco Video Surveillance Operations Manager 

C. Cisco Video Surveillance Media Server 

D. Cisco Video Surveillance Transcoding and Encoding Server 

E. Cisco Video Surveillance Virtual Matrix 

Answer: B 


Q8. Which function does a Cisco TCS recording alias perform? 

A. It links recorded media to a specified output location. 

B. It provides a dialable alias that will trigger a TCS recording workflow. 

C. It sends media to Cisco Medianet. 

D. It provides an alias for the recorded filename. 

Answer: B 


Q9. A user is currently on a Cisco TelePresence call using a Touch 8 device and would like to change the local screen layout so that the active speaker is in full screen and the other participants are smaller within the picture. Which layout option should the user choose? 

A. Prominent 

B. Overlay 

C. PiP 

D. FullScreen 

Answer: B 


Q10. Which two protocols can be used with the Cisco TelePresence Content Server to allow users to share content from their laptops? (Choose two.) 

A. BFCP 

B. H.239 

C. PCoIP 

D. Switched Presentation 

E. SCCP 

F. RDP 

Answer: A,B