Accurate of 210-065 exam prep materials and torrent for Cisco certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 210-065 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Video Network Devices v1.0 exam Today!

2021 Jun eugh c 210-065 civnd book:

Q21. In this item, you will need to use all information presented to you to successfully answer the question. 




The C-Series endpoint (codec) does not register with the Video Communication Server that is located in a different network. Based on the exhibits, what could be causing the issue? 

A. The subnet mask on the codec is incorrect. 

B. The ip address of the codec is incorrect. 

C. The interface that the codec is in is in the wrong VLAN. 

D. The codec did not receive a DHCP address from the DHCP server. 

Answer: A 

Explanation: 

The subnet mask configured on the codec is 255.255.255.128, when it should be 

255.255.255.0. 


Q22. The command xCommand Security FIPSMode Activate is issued to a Cisco TelePresence C-Series codec. Management wants to reverse the effects of this command. Which two methods could be used for this purpose? (Choose two.) 

A. From the touch screen, disable FIPS mode in the Administrator Settings menu. 

B. From the touch screen, perform a factory reset from the Administrator Settings menu. 

C. From the touch screen, disable all security settings from the Administrator Settings menu. 

D. Use SSH to connect to the system and enter the xCommand Security FIPSMode Deactivate command. 

E. Use Telnet to connect to the system and enter the xCommand SystemUnit FactoryReset Init command. 

F. Use SSH to connect to the system and enter the xCommand SystemUnit FactoryReset Confirm: Yes command. 

Answer: B,F 


Q23. Which four features are provided by Cisco TelePresence Management Suite? (Choose four.) 

A. Scheduling of video conference calls 

B. Built-in-bridge functionality for multiparty video conferences 

C. SIP-H.323 protocol interworking 

D. Centralized management of conference resources 

E. SMTP email event notification 

F. Endpoint configuration backup and restore 

G. Cisco TelePresence endpoint automated redundancy 

H. Automated resource optimization 

Answer: A,D,E,F 


Q24. Which two layout or switching modes are supported with the Cisco TelePresence Multipoint Switch? (Choose two.) 

A. enhanced continuous presence 

B. active speaker switching 

C. continuous presence 

D. speaker switching 

E. room switching 

F. active continuous presence 

Answer: D,E 


Q25. A technician is tasked with performing a room readiness assessment in preparation for an immersive video endpoint. What are three Cisco best practices regarding lighting recommendations for the room? (Choose three.) 

A. The bulb temperature should be between 4000 and 4100K. 

B. Key lighting should be between 200 and 400 Lux with the endpoint powered on. 

C. Shoulder lighting should not exceed two times the facial lighting values with the endpoint off. 

D. Use direct lighting fixtures. 

E. Within the camera field of view, the lighting for all parts of the room should not fluctuate more than 100 Lux. 

F. Avoid using dimming light control systems. 

Answer: A,C,E 


2passeasy.com

Up to the immediate present soc 210 exam 310-065:

Q26. A customer wants to record Cisco TelePresence conferences with the ability to alter the video format and add captions. Which two products are recommended to accomplish this goal? (Choose two.) 

A. Show and Share 

B. Digital Media Manager 

C. Interactive Experience Manager 

D. Media Experience Engine 

E. TelePresence Content Server 

Answer: D,E 


Q27. A network engineer wants to quickly view any issues that may exist for a newly deployed Cisco TelePresence SX20 codec. To which location in the codec web GUI should the engineer navigate to find this information? 

A. Diagnostics > Alerts 

B. Diagnostics > Troubleshooting 

C. Configuration > System Status 

D. Configuration > Security 

Answer: B 


Q28. A Cisco TelePresence VCS displays this alarm: "Root password is set to default." How can this security warning be addressed? 

A. Use the Cisco TelePresence VCS web user interface, choose Administration > User Settings, and change the root password. 

B. Use SSH to log in to the Cisco TelePresence VCS as Administrator and issue the command xconfig root set passwd. 

C. Use SSH to log in to the Cisco TelePresence VCS as Root, issue the command set password, and enter the new password when prompted. 

D. Use SSH to log in to the Cisco TelePresence VCS as Root, issue the command passwd, and enter the new password when prompted. 

E. Use the Cisco TelePresence VCS web user interface, choose Administration > System Settings, and change the root password. 

Answer: D 


Q29. An end user using C series codec wants to change the participant layout for a meeting hosted on a Cisco TelePresence Server. What are three valid layout options available in codec web interface? (Choose three.) 

A. single screen 

B. loudest speaker 

C. rolling 

D. equal 

E. custom 

F. overlay 

Answer: A,D,F 


Q30. A network engineer wants to automate the monitoring of Cisco TelePresence TX systems. Which step should the engineer take first? 

A. Configure Cisco TMS on the codec. 

B. Configure Medianet on the codec. 

C. Configure NTP on the codec. 

D. Configure Multiway on the codec. 

E. Configure SNMP on the codec. 

Answer: E