It is impossible to pass Cisco 210-250 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 210-250 practice questions. You will get a surprising result by our Latest Understanding Cisco Cybersecurity Fundamentals practice guides.

Q1. Which two terms are types of cross site scripting attacks? (Choose two )

A. directed

B. encoded

C. stored

D. reflected

E. cascaded

Answer: C,D


Q2. Which definition of a fork in Linux is true?

A. daemon to execute scheduled commands

B. parent directory name of a file pathname

C. macros for manipulating CPU sets

D. new process created by a parent process

Answer: C


Q3. Which definition describes the main purpose of a Security Information and Event Management solution ?

A. a database that collects and categorizes indicators of compromise to evaluate and search for potential security threats

B. a monitoring interface that manages firewall access control lists for duplicate firewall filtering

C. a relay server or device that collects then forwards event logs to another log collection device

D. a security product that collects, normalizes, and correlates event log data to provide holistic views of the security posture

Answer: D


Q4. According to RFC 1035 which transport protocol is recommended for use with DNS queries?

A. Transmission Control Protocol

B. Reliable Data Protocol

C. Hypertext Transfer Protocol

D. User Datagram Protocol

Answer: B


Q5. Where is a host-based intrusion detection system located?

A. on a particular end-point as an agent or a desktop application

B. on a dedicated proxy server monitoring egress traffic

C. on a span switch port

D. on a tap switch port

Answer: D


Q6. Which concern is important when monitoring NTP servers for abnormal levels of traffic?

A. Being the cause of a distributed reflection denial of service attack.

B. Users changing the time settings on their systems.

C. A critical server may not have the correct time synchronized.

D. Watching for rogue devices that have been added to the network.

Answer: C


Q7. Which definition of the IIS Log Parser tool is true?

A. a logging module for IIS that allows you to log to a database

B. a data source control to connect to your data source

C. a powerful, versatile tool that makes it possible to run SQL-like queries against log flies

D. a powerful versatile tool that verifies the integrity of the log files

Answer: A


Q8. Which two actions are valid uses of public key infrastructure? (Choose two )

A. ensuring the privacy of a certificate

B. revoking the validation of a certificate

C. validating the authenticity of a certificate

D. creating duplicate copies of a certificate

E. changing ownership of a certificate

Answer: A,C


Q9. Which definition of Windows Registry is true?

A. set of pages that are currently resident m physical memory

B. basic unit to which the operating system allocates processor time

C. set of virtual memory addresses

D. database that stores low-level settings for the operating system

Answer: C


Q10. A firewall requires deep packet inspection to evaluate which layer?

A. application

B. Internet

C. link

D. transport

Answer: A