Best Quality of 210-250 exam topics materials and cram for Cisco certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 210-250 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Understanding Cisco Cybersecurity Fundamentals exam Today!

2021 Mar 210-250 free practice test

Q1. Which two features must a next generation firewall include? (Choose two.)

A. data mining

B. host-based antivirus

C. application visibility and control

D. Security Information and Event Management

E. intrusion detection system

Answer: D,E


Q2. Which two protocols are used for email (Choose two )

A. NTP

B. DNS

C. HTTP

D. IMAP

E. SMTP

Answer: C,E


Q3. Which cryptographic key is contained in an X.509 certificate?

A. symmetric

B. public

C. private

D. asymmetric

Answer: D


Q4. Which two activities are examples of social engineering? (Choose two)

A. receiving call from the IT department asking you to verify your username/password to maintain the account

B. receiving an invite to your department's weekly WebEx meeting

C. sending a verbal request to an administrator to change the password to the account of a user the administrator does know

D. receiving an email from MR requesting that you visit the secure HR website and update your contract information

E. receiving an unexpected email from an unknown person with an uncharacteristic attachment from someone in the same company

Answer: A,D


Q5. DRAG DROP

Drag the technology on the left to the data type the technology provides on the right.

Answer:

Explanation: Tcpdump = transaction data netflow = session data

Traditional stateful firwall = connection event Web content filtering = full packet capture


Renew 210-250 free exam questions:

Q6. In NetFlow records, which flags indicate that an HTTP connection was stopped by a security appliance, like a firewall, before it could be built fully?

A. ACK

B. SYN ACK

C. RST

D. PSH, ACK

Answer: B


Q7. Which definition of the virtual address space for a Windows process is true?

A. actual physical location of an object in memory

B. set of virtual memory addresses that it can use

C. set of pages that are currently resident in physical memory

D. system-level memory protection feature that is built into the operating system

Answer: A


Q8. Which concern is important when monitoring NTP servers for abnormal levels of traffic?

A. Being the cause of a distributed reflection denial of service attack.

B. Users changing the time settings on their systems.

C. A critical server may not have the correct time synchronized.

D. Watching for rogue devices that have been added to the network.

Answer: C


Q9. Which definition of a fork in Linux is true?

A. daemon to execute scheduled commands

B. parent directory name of a file pathname

C. macros for manipulating CPU sets

D. new process created by a parent process

Answer: C


Q10. Which identifier is used to describe the application or process that submitted a log message?

A. action

B. selector

C. priority

D. facility

Answer: D