Want to know Testking 210-255 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco Cybersecurity Operations certification experience? Study High quality Cisco 210-255 answers to Up to the minute 210-255 questions at Testking. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 210-255 (Implementing Cisco Cybersecurity Operations) test on your first attempt.

Q11. Which regular expression matches "color" and "colour"?

A. col[0-9]+our

B. colo?ur

C. colou?r

D. ]a-z]{7}

Answer: C


Q12. A user on your network receives an email in their mailbox that contains a malicious attachment. There is no indication that the file was run. Which category as defined in the Diamond Model of Intrusion does this activity fall under?

A. reconnaissance

B. weaponization

C. delivery

D. installation

Answer: A


Q13. Which CVSSv3 metric value increases when attacks consume network bandwidth, processor cycles, or disk space?

A. confidentiality

B. integrity

C. availability

D. complexity

Answer: D


Q14. Which process is being utilized when IPS events are removed to improve data integrity?

A. data normalization

B. data availability

C. data protection

D. data signature

Answer: B


Q15. Which CVSSv3 Attack Vector metric value requires the attacker to physically touch or manipulate the vulnerable component?

A. local

B. physical

C. network

D. adjacent

Answer: D


Q16. What mechanism does the Linux operating system provide to control access to files?

A. privileges required

B. user interaction

C. file permissions

D. access complexity

Answer: C


Q17. Which option can be addressed when using retrospective security techniques?

A. if the affected host needs a software update

B. how the malware entered our network

C. why the malware is still in our network

D. if the affected system needs replacement

Answer: A


Q18. Which feature is used to find possible vulnerable services running on a server?

A. CPU utilization

B. security policy

C. temporary internet files

D. listening ports

Answer: D


Q19. In Microsoft Windows, as files are deleted the space they were allocated eventually is considered available for use by other files. This creates alternating used and unused areas of various sizes. What is this called?

A. network file storing

B. free space fragmentation

C. alternate data streaming

D. defragmentation

Answer: A


Q20. Which goal of data normalization is true?

A. Reduce data redundancy.

B. Increase data redundancy.

C. Reduce data availability.

D. Increase data availability

Answer: C