Our professionals are usually working hard about providing you with all the reliable and also current Cisco certification practice questions. The Cisco 210-255 stimulated tests deal with all the 210-255 main exam questions. Although the Cisco certification actual exam is very demanding, you will become confident enough to pass the 210-255 exam. Because participating our Cisco Cisco coaching camp is a fast and efficient way towards success.

2021 Mar 210-255 testing engine

Q11. Which data element must be protected with regards to PCI?

A. past health condition

B. geographic location

C. full name

D. recent payment amount

Answer: D


Q12. Which data type is protected under the PCI compliance framework?

A. credit card type

B. primary account number

C. health conditions

D. provision of individual care

Answer: C


Q13. Which CVSSv3 Attack Vector metric value requires the attacker to physically touch or manipulate the vulnerable component?

A. local

B. physical

C. network

D. adjacent

Answer: D


Q14. Which CVSSv3 metric value increases when attacks consume network bandwidth, processor cycles, or disk space?

A. confidentiality

B. integrity

C. availability

D. complexity

Answer: D


Q15. Which type of analysis assigns values to scenarios to see what the outcome might be in each scenario?

A. deterministic

B. exploratory

C. probabilistic

D. descriptive

Answer: D


Improve 210-255 free question:

Q16. Which option has a drastic impact on network traffic because it can cause legitimate traffic to be blocked?

A. true positive

B. true negative

C. false positive

D. false negative

Answer: A


Q17. Which process is being utilized when IPS events are removed to improve data integrity?

A. data normalization

B. data availability

C. data protection

D. data signature

Answer: B


Q18. Which description of a retrospective maKvare detection is true?

A. You use Wireshark to identify the malware source.

B. You use historical information from one or more sources to identify the affected host or file.

C. You use information from a network analyzer to identify the malware source.

D. You use Wireshark to identify the affected host or file.

Answer: B


Q19. Which string matches the regular expression r(ege)+x?

A. rx

B. regeegex

C. r(ege)x

D. rege+x

Answer: A


Q20. Refer to the exhibit. You notice that the email volume history has been abnormally high. Which potential result is true?

 

A. Email sent from your domain might be filtered by the recipient.

B. Messages sent to your domain may be queued up until traffic dies down.

C. Several hosts in your network may be compromised.

D. Packets may be dropped due to network congestion.

Answer: C