Practical of 210-451 exam question materials and preparation exams for Cisco certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 210-451 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Understanding Cisco Cloud Fundamentals exam Today!

2021 Sep 210-451 free question

Q21. What are two characteristics of a LUN? (Choose two.) 

A. A LUN must be fully comprised of one physical disk 

B. A LUN handles file system creation 

C. A LUN can be comprised of multiple physical disks 

D. A LUN is a unique identifier 

Answer: C,D 


Q22. What are the.key features of UCS? 

A. 10 Gigabit unified network fabric, virtualization optimization, unified management, service profiles, flexible IO options 

B. Gigabit network , virtualization optimization, unified management, service profiles, flexible IO options 

C. 10 Gigabit unified network fabric, virtualization hardware, unified management, service profiles, performance IO options 

D. 10 Gigabit unified network fabric, virtualization optimization, unified management, service profiles, performance IO options 

Answer: A 


Q23. Where is the Hypervisor installed? 

A. Host operating system 

B. Guest operating system 

C. Control node 

D. Computer node 

Answer: D 


Q24. Whichoption contains server hardware identifiers, firmware, state, configuration, and connectivity characteristics? 

A. pools 

B. policies 

C. service profiles 

D. resource groups 

Answer: C 


Q25. Which two options are benefits of the Cisco InterCloud Solution? (Choose two.) 

A. enforces standardization on a single hypervisor product 

B. provides self service for hybrid resources 

C. management of heterogeneous SAN solutions 

D. secure connectivity between public and private Clouds 

Answer: B,D 


210-451  exam question

Most up-to-date 210-451 answers:

Q26. Company ABC hosts all their applications internally..During one day of the month, the demand for their applications far exceeds the capacity of their datacenter..Which Cloud model should Company ABC consider using? 

A. Community 

B. Private 

C. Hybrid 

D. Public 

Answer: C 


Q27. Which of the following most accurately describes the default role of Server Equipment Administrator in UCSM? 

A. Read and write access to physical server related operations. Read access to the rest of the system. 

B. Read and write access to logical and physical server related operations. Read and write access to the rest of the system. 

C. Read and write access to logical and physical server related operations. Read access to the rest of the system. 

D. Read and write access to physical server related operations. Read and write access to the rest of the system. 

Answer: A 


Q28. What best describes server virtualization? 

A. Server virtualization is the masking of server resources (including the number and 

identity of individual physical servers, processors, and operating systems) from server users. 

B. System virtualization is the use of software to allow a piece of hardware to run multiple operating system images at the same time. 

C. A method of combining the available resources in a network by splitting up the available bandwidth into.channels, each of which is independent from the others, and each of which can be assigned (or reassigned) to a particular server or device in real time. 

D. Pooling of physical storage from multiple network storage devices into what appears to be a single storage device that is managed from a central console 

Answer: A 


Q29. CORRECT TEXT 

Which of the following is a feature that improves the performance of software applications that run on the Cisco UCS servers in a data center by bypassing the kernel when sending and receiving networking packets? 

A, vPath 

B. VM-FEX 

C. usNIC 

D. VMware PassThrough 

Answer: C 


Q30. Which API structure does Cisco UCS Manager support? 

A. JSON 

B. XML 

C. RUBY 

D. PERL 

Answer: B