It is more faster and easier to pass the Cisco 210-451 exam by using Breathing Cisco Understanding Cisco Cloud Fundamentals questuins and answers. Immediate access to the Up to the immediate present 210-451 Exam and find the same core area 210-451 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Oct 210-451 dumps

Q11. Which of the following statements best describes Atomic Inheritance? 

A. It maintains a consistent configuration among the interfaces in a port profile and the entire port profile configuration is applied to its member interfaces 

B. To maintain a consistent configuration among the sub-interfaces in a port profile 

C. It tracks the packets among the interfaces in a port profile from the start of each flow until termination 

D. To maintain a system VLAN connection to ensure communication between the VSM and VEM 

Answer: A 


Q12. Refer to the command line display below: 

vsan database vsan 1000 name FCoE vlan 1000 fcoe vlan 1000 int e1/1 switchport mode trunk switchport trunk allowed vlan 1000 no shut int vfc10 bind interface e1/1 switchport trunk allowed vsan 1000 no shut 

On which line does the error occur that prevents FCoE from operating correctly in a Cisco Nexus switch? 

A. fcoe vlan 1000 

B. switchport trunk allowed vsan 1000 

C. int vfc10 

D. bind interface e1/1 

Answer: A 


Q13. Which Cloud service model is appropriate for a.physical data center move.to the Cloud? 

A. Infrastructure as a Service 

B. Platform as a Service 

C. Compute as a Service 

D. Software as a Service 

Answer: A 


Q14. IaaS is an acronym for what type of Cloud? 

A. Instances as a Service 

B. Infrastructure as a Service 

C. Internet as a Service 

D. Images as a Service 

Answer: B 


Q15. Which of these are hypervisors typically utilized in a modern data center? 

A. VMware, HyperV, Linux 

B. ESXi, HyperV, Linux 

C. ESXi, HyperV, KVM 

D. VMware, HyperV, KVM 

Answer: C 


2passeasy.com

Most up-to-date 210-451 exam price:

Q16. Which two technologies support running Linux and Windows virtual machines? (Choose two.) 

A. KVM 

B. LXD 

C. Docker 

D. Microsoft Hyper-V 

Answer: A,D 


Q17. Which administrative task is most disruptive to a.Cisco UCS B-Series cluster? 

A. reboot of a Fabric Interconnect 

B. changing the switching mode of a Fabric Interconnect 

C. re-seating a server 

D. resetting an IOM 

Answer: B 


Q18. Which Cisco product can provide an iSCSI target for an iSCSI initiator? 

A. Cisco MDS 9710 

B. Cisco Nexus 7010 

C. Cisco UCS Invicta 

D. Cisco Nexus 9510 

Answer: C 


Q19. Which protocol does Cisco Nexus 1000V use to provide flow redirection for vService interaction? 

A. OpFlex 

B. vPath 

C. FlexPath 

D. VLAN bridging 

Answer: B 


Q20. Which option is used to manage Multi-Domain Cisco UCS? 

A. Cisco UCS Manager 

B. Cisco UCS Central 

C. Cisco UCS B-Series 

D. Cisco UCS C-Series 

Answer: B